מה תגידו על הודעה כזו...

אחשל

New member
מה תגידו על הודעה כזו...

בפורום "משפחות של מתאבדים"? מחקתי אותה כבר מהפורום, אבל הנה היא לפניכם: ההודעה נכתבה ע"י מישהי בכינוי halar, וכותרתה היתה "ידיד שלי אולי עכשיו מתאבד..." דיברתי איתו בעשר בבוקר הוא אמר לי שהוא רוצה להיתאבד דיברתי איתו הסברתי לו שזה לא פיתרון ושאני דואגת לו ואוהבת אותו נורא בתור ידיד הוא אמר לי ככה: "אם יקרה לי משהו תבטיחי לי שאת תמשיכי בחיים שלך?" לא הבטחתי לו כלום. ואז הוא יצא מהאיי סי קיו לא חשבתי שזה רציני כל כך אני תפוקה שלא התקשרתי אליו ישר שהוא יצא מהאיי סי קיו התקשרתי אליו לפני עשר דקות שלושה פעמיים הוא לא ענה לי אני פוחדת שהוא אולי עכשיו מת. לפני שנתיים היינו חברים חודשיים והיום אנחנו ידידים טובים הוא עדיין אוהב אותי בתור בת זוג ואני אוהבת אותו בתור ידיד. אני יושבת בבית כל שניה מנסה להתקשר שאולי הוא יענה לי שאולי הוא עוד חייה אבל הוא לא עונה אני יושבת בבית שומעת את השיר שלנו שהיה שלנו שהיינו חברים הוא היה אוהב את השיר הזה מאוד וגם אני. מה לעשות??????? כעבור שעה כמעט הגיעה "צפירת הרגעה" שהבחור בסדר...

שרון123

New member
לא הבנתי

למה מחקת את ההודעה? מצטערת, אני לא כ"כ מכירה את הפורום שלך, ואשמח אם תסביר.

אחשל

New member
הסבר

שלום שרון, תודה על ההתעניינות
. אפשר ללמוד על הפורום שלי גם מעיון בהודעת המנהלים שם כתוב: "בפורום זה מתכנסת קהילה של אנשים שחוו את השכול והאובדנות, לאחר התאבדות של בן-משפחה, חבר או מכר. מטרת הפורום – להוות מקום מפגש לתמיכה הדדית, להחלפת דעות, לסיוע בהתמודדות עם הרגעים הקשים והייאוש, אך גם לתת פתח של תקווה, קרן-אור, לנו, שנותרנו בחיים, עם הכאב שאחרי..." הכותבים בפורום נמצאים בשלב בו המניעה כבר לא רלוונטית. מרביתם חשים שכשלו בנסיון להציל את היקר להם, והם מוצפים רגשות אשמה על כך. מרביתם נמנעים מלהגיב להודעות כאלה, כדי לא להיקלע שוב למעגל האשמה, אם העזרה שינסו להגיש לא תועיל. מנסיוני עם הודעות קודמות, שבהן הועלו נטיות אובדניות של הכותב, ברמה כזו או אחרת, התגובות היו קשות מאוד. להודעות האלה יש נטייה ליצור מועקה קשה אצל הכותבים בפורום (ואני מדבר על סמך פניות ובקשות שקיבלתי מחברי הפורום), עד כדי הפסקת הכתיבה בפורום. אני מקווה שההסבר מאיר את הנושא, ואם לא - אשמח להמשיך את השיחה. ניר

שרון123

New member
כמובן שאתה מכיר את הגולשים

שלך הכי טוב, ואני מניחה שגם אתה במצב הקשה הזה. אבל יש לי שאלה, ותתעלם אם היא לא במקום : יכול להיות שחלק מהגולשים דווקא ימצאו נחמה בעזרה למישהו שעלול להגיע למצבם? אני מניחה שהם הרבה פעמים חושבים מה היה קורה אילו עשיתי כך וכך, אולי יכולתי למנוע את מה שקרה. אולי אם הם יספרו את התובנות שלהם, ויצליחו לעזור למישהו אחר, זה קצת יעזור להם? כמובן שלהם זה כבר לא יחזיר את האהוב, אבל אולי בכל זאת קצת ינחם? ואני שוב מתנצלת אם השאלה מציקה

אחשל

New member
אני לא מתעלם ../images/Emo13.gif...

זה פשוט לא קיים אצלי, ואין דבר כזה שאלה מציקה
. אני דוגל בפתיחות ובכנות, וכך אני נוהג גם בפורום שלי. היו הודעות מצוקה שלא מחקתי, וכותבים בפורום הגיבו אליהן כמו שאת שיערת, אם כי היו אחרים שהסתייגו. נוסח ההודעה מסויימת הזו, ובמיוחד הכותרת שלה, היו לדעתי מעבר לסף הרגישות המתבקש בפורום הזה...

neta s

New member
הלר

מוכרת מאוד בהרבה פורומי תמיכה. זה לא אומר שהמצוקה שלה פחות כואבת, אבל זה כן אומר שאנחנו קצת מתייחסים אליה במידה של "כבדהו וחשדהו". אני אשמח אם תפרט את הסיבות למחיקה. אני חושבת שזה יכול לעזור לנו להבין.

Pure SilenCe

New member
לפעמים ממש מתחשק לי לפגוש אותה

אם דרך המסך אני לא מצליחה להגיע להגיון לה, אולי פנים מול פנים?

למעלה