מה תגידו על המוצר הזה?

מה אגיד?

אני אגיד שאני מתה על במבה לבד ונוגט לבד, אבל ביחד? המממ.... בכל פעם שאני עוברת בסופר ורואה את זה, אני שואלת את עצמי :"למה, למה לקלקל"... זה בחזקת :"סוס מנצח לא מחליפים"... אבל נדמה שהילדים כן אוהבים את זה, אז לכי תדעי... בכל מקרה אישית טרם ניסיתי ונדמה לי שגם לא אנסה, למרות שאין לי בעייה לערבב מתוק עם מלוח ברמת העיקרון, אבל אצלי "במבה" זה במבה רגילה ותו- לא. הילדים שלי נשארים בפנימייה השבת, אבל איתגרת אותי, איך שיחזרו בשבת הבאה ארכוש ואשאל אותם לדעתם. המשך יום נפלא יקירה.

אילה56

New member
רק עכשיו שמתי לב שקוראים לו "אובמבה"

טוב בתור חטיף יומיומי, זה נראה לי טו-מאץ. אבל הילדים אוהבים מדי פעם. וגם כשאני מדי פעם צריכה משהו שונה אני מחסלת חבילה לבד.

מלכי 176

New member
אז זהו שלא !!! התמונה מטעה

כנראה הופצה במיילים כחלק מהבדיחות שיצוצו עכשיו על ברק אובמה (לדוגמה - המייל הטרי - ההחלטה הראשונה של אובאמה כנשיא ארה"ב
) שם הבמבה החדשה נשאר "במבה"

אילה56

New member
פאדיחה...

אבל הפרסומת עבדה. היום קנינו במבה. בלב אני מעכשיו תמיד אקרא לשקית הזו -אובמבה

לא טעמתי

אבל יש לי ילדה קטנה בת 7 ואני אקנה היום ואחווה דעתי . את מכירה?.

lori1230

New member
../images/Emo5.gif איכס

ואני יודעת שלא אומרים איכס על אוכל אבל בעעעע
פשוט לא טעים לי ולא עושה לי את זה. לעומת זאת אחותי חולה על זה ומחסלת שקית לבד ואח"כ מתרצת שהשקית קטנה "נו אז מה אם אכלתי את כולה"
בקיצור אצלי זה נקנה לאירוח בלבד.

Tali1912

New member
לא טעמתי

לא נראה לי שאטעם גם
, לא אוהבת שכל הזמן משדרגים חטיפים או מעדנים <מילקי בכל מיני צורות,שוקולד פרה בכל מיני מהדורות> שישאירו את הטעם הטוב.. איך אומרים? של פעם/הקיים

noa555555

New member
ניסיתי פעמיים,

אפשר להגיד ככה: זה אינטרסטינג, לרגע. אבל מהר מאוד הולך הכיף ממנו. טעים לשניים שלושה ביסים למי שאוהב שינויים, קצת ביזארי , ואחרי עוד כמה זה נהיה כבד לי בפה. לעומת במבה רגילה שמתחסלת בלי להרגיש, את זה קצת יותר קשה לגמור. אולי זה יתרון? לא יודעת. צריך להסתכל על הערך הקלורי של הדבר הזה.

למעלה