מה תגידו על השילוב הבא?....

מה תגידו על השילוב הבא?....../images/Emo4.gif

עדיין לא סגורה על זה אבל.... אני עונדת תליון של מרכבה (כמו תמיד....) ולידו פלח אגת ג'אוד עם שן סיטרין במרכז עונדת טבעת עם סמוקי קוורץ מ-א-מ-מ-ת
על קמיצה ימנית, וטבעת עם לברדורייט על קמיצה שמאל (אם זה חשוב במשהו, הסמוקי בחיתוך <לו'ידעת איך קוראים לו> והלברדורייט עגולה) יש לי תאוריה מסויימת אבל אם זה מעסיק אותי כנראה שישנה סיבה חבויה מהעין (או המוח....) תודה בשם העם והמולדת

במשך כארבע שנים

הקפדתי בדבקות לענוד את המרכבה. אולם כשהתחלתי ללמוד ביואנרגיה, אז הרגשתי שאין לי יותר צורך בזה שזהו מיציתי. מבקשת הגנה לפני שהולכת לישון וכשקמה בבוקר, שיהיה יום מקסים, חלק ונהדר ובזה מסתפקת. כמובן שכל אחד לפי תחושותיו שלו. לילה טוב ♥.

מצחיק

כי קניתי אותה לפני כל כך הרבה שנים הרבה לפני שלמדתי לגבי המשמעות הקבלית שלה (גם היום אני לא סגורה על זה שבאמת הבנתי אותה אבל ניחא....) מבחינתי המרכבה מסמלת משהו אחר לחלוטין מהיעוד שלשמה נועדה. מה שסיקרן אותי ובגלל זה שאלתי, היה השילוב של הקריסטלים. אין לי מושג בביואנרגיה (או שכן אבל לו'ידעת שזה מה שקוראים לזה
)

RainBird

New member
עושה לי תחושה ניגודית על גביש מעניק, את עונדת גביש סופח. זה יוצר איזון שאולי לא טוב לי, אבל מוצלח עבורך.

הסבר נמק פרט והדגם ../images/Emo88.gif

ווקשה
מה מהם מעניק ומה סופח?
תודה בשם העם והמולדת

RainBird

New member
ג'אוד סופח, סיטרין מעניק לברדורייט מעניק, סמוקי סופח.

יו ../images/Emo12.gif

הסיטרין בתוך הג'אוד זה תליון שמוכרים בסטונאייג' - או לפחות שם הוא נקנה.... הייתי מתארת לעצמי שהם מודעים לעובדה הזו שמה.... טוב בצד שני לא נראה לי שהם מייצרים אותם שם במקום. מעניין שדווקא את הלברדורייט אני עונדת על הצד המעניק ואת הסמוקי על הצד המקבל.... ורק ככה הן מתאימות לי - ניסיתי אחרת ולא הסתדר לי
תוכל להסביר לי איך זה משפיע אנרגטית אולי? המון תודה על התשובה

RainBird

New member
זה ששמים אבן סופחת ואבן מעניקה באותו תכשיט לא מראה על פגם. לעיתים כאשר רוזקווארץ למשל עובדת "יותר מידי טוב" ומביאה יותר מידי בני זוג, ממתנים אותה עם אמטיסט. אני מהסס לומר "מה זה אומר" כי אין לי נתונים שמאפשרים לי אבחון. ייתכן שזה מאזן אותך, כי יש לך נטייה להגזמה למשל.

תודה בשם העם והמולדת ../images/Emo45.gif

אז כאילו מה שאתה אומר זה שהג'אוד מאזנת את הסיטרין?
כי באמת יש לי נטיה להגזמה
והסמוקי המדהימה שלי מאזנת את הלברדורייט? כי אני כזו שישר רצה לטפל באנשים.... בזמן האחרון אני יותר מקשיבה וחושבת ביני לבין עצמי, ואחרי כמה דקות זה שמולי מגיע בדיוק לאותן המסקנות שחשבתי עליהן.... כבר אמרו חכמים ממני שהאדם הוא המטפל הטוב ביותר של עצמו

מרכבה

מגן דויד תלת מימדי יש העונדים אותו בשל המשמעות הקבלית שלו, יש שבגלל ההגנה שהוא מעניק

למעלה