מה ת'ם עושים בהאלוווין?

סלסרו

New member
מה ת'ם עושים בהאלוווין?

אני - אצלם את הparade השכונתי. עדיף מלרוץ למנהטן ולהרמס בינות ים האנשים. מעדיף low key. אח"כ - אין תוכניות. כנראה שעות על התמונות..

joy21

New member
working till 8 and than who knows

i'm here for 3 day so i don't know all the party-maker here... i might go to manhattan but if not i'll stay at home and watch the kids getting sick of eating all that suger

ובסן פרנסיסקו..

לאחר כוונות רציניות לביטול האירוע עקב מספר עצום של משתתפים בשנה שעברה (מעל 250 אלף איש), הוחלט ברגע האחרון לקיים את האירוע גם השנה, מה שנקרא "הלואין בקסטרו"... שנה שלישית שאני לא מתכוון להפסיד. זה פשוט מטורף מה שהולך שם (ובעיקר מה שהולכות שם..). הכוונה השנה היא לסיים את האירוע יחסית מוקדם (מדברים על סביבות 23:00-24:00), אז יש כבר תוכניות להמשך הערב במסיבה אחרת ... אני אשתדל לצלם כמה שיותר תמונות, אני מקווה שגם אתם! מצ"ב תמונה שצילמתי באירוע של שנה שעברה.

היה קצר וקולע...

בערך שעה לפני שהפך להיות ארוך ויותר מדי צולע (איזה אידיוט ירה בכ-10 אנשים שעה אחרי שעזבנו). בכל מצב, מספר תמונות מהאירוע אתמול שאני מפרסם פה ולא בשרשור השני ע"מ להשאיר את השרשור השני בשלמותו לתמונות של סלסרו. (אחרי הכל, הוא המקצוען). אייל.

תמונה מס 3

הדרדסים..... מספר חברה שהתחפשו לדרדסים, כשמאחוריהם הייתה דרדסית בהריון.. (התמונה איתה איכשהו התפספסה)

תמונה מס 4

חבורת זאבים... אם יש משהו שאני אוהב, זה תחפושות משותפות... והזאבים האלה הסתברו מאחורי הקלעים כזאבות....

next to the parade

is my departments building (21st and 6)and on the 10th floor at 8pm starts a very annoying midterm and ends at 10pm same time as the parade and then tomorrow same place same time a slightly less annoying midterm That's my Halloween

למעלה