האם תעדיפו תמרים טריים - צהובים, שנקטפו לאחרונה מהעץ ,
או את התמר מג'הול המיובש ?
התמר המיובש יותר מרוכז בסוכרים ועשיר יותר בפחמימות, מאשר התמר הטרי הצהוב.
לעומת זאת, בתמר הצהוב והטרי כמות הפחמימות פחותה.אבל יש בו מעט מרירות בטעם :
בכדי לשחרר את המרירות ,מכניסים את התמרים -הצהובים לשקית - ניילון ומניחים בפריזר ל- 24 שעות .
לאחר זמן זה ,מוציאים מהפריזר את הכמות שרוצים לאכול, לאחר שעה הם מפשירים והופכים לתמרים נפלאים בטעמם המיוחד - וללא טיפת מרירות.
(תמרים צהובים אפשר לשמור בהקפאה עד חודש ימים.)
או את התמר מג'הול המיובש ?
התמר המיובש יותר מרוכז בסוכרים ועשיר יותר בפחמימות, מאשר התמר הטרי הצהוב.
לעומת זאת, בתמר הצהוב והטרי כמות הפחמימות פחותה.אבל יש בו מעט מרירות בטעם :
בכדי לשחרר את המרירות ,מכניסים את התמרים -הצהובים לשקית - ניילון ומניחים בפריזר ל- 24 שעות .
לאחר זמן זה ,מוציאים מהפריזר את הכמות שרוצים לאכול, לאחר שעה הם מפשירים והופכים לתמרים נפלאים בטעמם המיוחד - וללא טיפת מרירות.
(תמרים צהובים אפשר לשמור בהקפאה עד חודש ימים.)