מה תעשו אם...

Eien Chibi U

New member
מה תעשו אם...../images/Emo104.gif

תתקלו בפחד הגדול ביותר שלכם? מה תהיה התגובה שלכם?

Meijen Shaggy

New member
כנ"ל ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אבל לאמתו של דבר, אין לי מושג מה הפחד הכי גדול שלי.. ככה שקשה לי להגדיר מה אני אעשה אם אני אתקל בו..

Idan91

New member
המממ.. ../images/Emo187.gif

יש שני דברים שאני מגדירה כפחדים שלי: 1) עכבישים 2) מחלות מחלות... זה לא בדיוק "פחד" שאפשר להתקל בו במובן של השאלה הזאת, כך שזה לא רלוונטי... בעכבישים אני נתקלת מידי פעם, לפעמים צועקת ולפעמים קופאת במקום.. אתמול, למשל... נכנסתי למקלחת, הכל היה טוב.. לקחתי את הכלי של הסבון, שמתי ה-מ-ו-ן סבון על כף היד, וכשהתכונתי להחזיר את הכלי למקום, פתאום ראיתי שמאחורי איפה שהוא אמור להיות נמצא עכביש ע-נ-ק!! כמובן שקפאתי במקום. בשתי השניות שעמדתי בלי לזוז חשבתי על מיליון דברים - להחזיר את הכלי למקום? לפתוח את המים ולשטוף את היד מסבון? (כמובן שכשמסתבנים סוגרים את המים!) הגעתי למסקנה שאם אני אפתח את המים, העכביש עלול לזוז, ואת הכלי אני לא יכולה להחזיר למקום כי אני לא מקרבת את היד לאזור שלו. ובכן, יצתי מיד מהמקלחת, שטפתי את היד בברז, התעטפתי במגבת, וקראתי לאמא/אבא להרוג אותו. וכך היה. מיותר לציין שאת המשך המקלחת עברתי בפאניקה מוחלטת, עם הסתכלות לכל הצדדים כל הזמן.

Eien Chibi U

New member
לא נורא...../images/Emo104.gif

הפחד הכי גדול שלי הוא לא ממש מוגדר... משהו בתחום הרגש (שאין לי). קרה שנכנסתי למצבים שהפחידו אותי.

s h o o s h y

New member
ממממ....

גם אני פוחדת מעכבישים ובככל מחרקים .... אבל הדבר שאני הכי לא סובלת זה הומלסים (השם הנכון הוא חשופיות ... אני חושבת) אני ממש ממש פוחדת מהם איפה שאני גרה יש הרבה ואני פשוט לא יוצאת מהבית בערב פעם הייתי יוצאת אבל עכשיו אני לא מסוגלת אם אני רואה אחד אני יכולה להתחיל לבכות או ממש ממש לרעוד ואז לא לצאת מהבית הרבה זמן ...

StooSh²°°³

New member
אני אצרח "אבבבבבא" והוא יבוא ויהרוג

אותו...ג´וקים קטנים וארורים

scooby4

New member
אממ...

אם אני אתקל בפחד הכי גדול שלי ? במקומות סגורים לא "נתקלים", אז אני אנסה לחשוב על משהו אחר. רוצח... מה אני אעשה שיבוא רוצח ? טוב, אני אפחד מוות, אצרח, ורב הסיכויים שאני אמות.
מג´וקים ועכבישים אני לא מפחד, למרות שאני לא יהיה שמח להיכנס איתם למקלחת.

אני יוריד לו ת´ראש ?../images/Emo12.gif

לויודעת... נראה לי שאני פשוט אחסל אותו.. בדרך מסויימת... שונאת לפחד... למרות שזה בסדר כי אני לא מפחדת הרבה... ועוד דבר - הבנאדם האחרון שניסה לדעת ממה אני הכי מפחדת נמצא עכשיו במצב מאוד קשה.
(לא התכוונתי מבחינה גופנית.)

ej for all

New member
המממ...................

אני לא חושב שאני "אתקל" במספריים....אבל היו מצבים שמישהו\י הכניס את היד לשרוול שלו, ונת למספריםלבלוט, ואפילו לפעמים עם יותר מזוג אחד... אז נכנסתיע לפניקה, ברחתי משם, והרגשתי את הכאב המעצבן של פחד בגב התחתון........

y s h

New member
אויש, עכשיו זה הזכיר לי טראומה

כשהייתי בן 5 התיישבתי בדשא על קן נמלים, ומה לעשות, נמלים לא אוהבות שחוסמים להם את אור ה
אז כמה מאות מהן התחילו לטפס עלי. עד שאחרי שעה בערך אח שלי (המעשן) הצליח להוריד אותן ממני, לא זוכר איך בדיוק. אז היה הרבה בכי ועד היום (או לפחות עד גיל 7) אני הורג כל נמלה שאני רואה

max2k

New member
לא הרבה

הפחד הכי גדול שלי זה טיסות, מה אני כבר יכול לעשות. אבל בפחדים קטנים יותר סביר להניח שאני יתאבד מרוב פחד ואני מדבר בשיא הרצינות...

MitzPetelGirl

New member
אני לא אהיה פה, אם כך../images/Emo28.gif

ולא, אני לא מפחדת ספציפית מהמוות.
יש לי שני פחדים הכי גדולים...השני לא יאפשר לי ברירה אחרת מאשר להצטרף אליהם. אני מדברת בשפת צופן

למעלה