אחרי כל שיפור הציונים לרמה שכן סוף סוף מגיעה לסכם כלשהו, אפילו תזומנו לראיונות, אבל לא תעברו? שיפור הציונים הוא החלק הקל בניסיון להתקבל, אז אם לא עוברים את הראיונות/המו"ר מה עושים הלאה? (שאלה זו שעדיין בשלב שיפור הציונים)
תמיד יש את הסיכוי הזה. אז מה עושים? נרשמים לכמה שיותר אוניברסיטאות. אם אחת דחתה אותך אז השנייה תאהב אותך. ודבר וסף- אני מאמינה שאם המוטיבציה שלך אמיתית ללמוד רפואה מהסיבות הנכונות הראיון יהיה בסדר. מקסימום מאבדיםפ שנה ואפשר לגשת שוב. בקיצור תתמקדי בשיפור בגרויות יהיה בסדר!!!
לנסות שוב או ללכת ללמוד משהו אחר. אני יודע, לרב האנשים כאן ללמוד תחום אחר זה בגדר דבר של "לא יעלה על הדעת" אבל הגישה מתמתנת עם הזמן. דבר אחד בטוח- אין טעם לחשוב על זה מעכשיו , אולי בכלל הבעיה לא תתעורר? נעבור את החורף , ואחר כך נראה
אפשר להתחיל ללמוד משהו אחר לשנה ואז להירשם שוב... אם כבר עברנו את הסכם הנדרש במידה מספקת כך שגם בשנה הבאה הוא יספיק לכל האוניברסיטאות. זה מה שאני עשיתי אחרי שנדחיתי בראיון בב"ש בשנה שעברה. עם זאת צריכים להיות זהירים - לימודי מקצוע אחר באוניברסיטה יכולים לפגוע בסיכויי הקבלה לרפואה, לאחר שני סמסטרים או יותר (תלוי באוניברסיטה). לרוב עדיף שיתחשבו בציוני הבגרות מאשר בציוני התואר. ותמיד קיימת האופציה ללמוד בחו"ל למרות שאני כמובן מעדיפה ללמוד כאן... ולסיכום: נמתין ונראה אילו תוצאות יניבו הראיונות של השנה.