מה תעשו בשביל עצמכם היום?

מה תעשו בשביל עצמכם היום?

בוקר טוב, בתוך השאיפות, המטרות והמטלות היומיות, חשוב שלא נשכח אותנו. בתוך ה-"כן הספקתי" ו-"לא הספקתי", "כן הייתי", "לא עשיתי", חשוב למצוא גם זמן קטן בסדר היום שלנו כדי לעשות משהו טוב בשביל עצמנו. לקנות לעצמנו משהו ולהנות מזה, לבלות חצי שעה במשהו שאנחנו אוהבים, ספר טוב, סידרה בטלוויזיה שחיכינו לה, טיול ברגל, שיחה עם מישהו אהוב. משהו שהוא בשבילנו. "בשביל הנפש" כמו שאומרים. ומה זה יהיה בשבילכם היום?

תמי ב

New member
בבקשה לא לצחוק עלי....

התמכרתי לסדרת הטלויזיה של ד"ר פיל, שמשודרת כאן מידי יום בשתיים עשרה בצהריים. אני יודעת שהוא ממוסחר עד אימה, אבל בתוך כל המיסחור יושב, לדעתי, בנאדם חכם. אני מנסה להיעזר בסדרה שלו ובאתר שלו כדי לשפר את חיי. אז מחר, כמו בכל יום, בשעה 12 בצהריים אכבה את המחשב לשעה, ואשב לצפות.

kung fu

New member
אגב, אני מרגישה שהוא עוזר בצורה

מאד טובה, ואני לא רואה אותו "כממוסחר". הוא באמת עוזר טוב, וזה נעים ומרגש לראות את זה

א ס י ת

New member
תמי, גם אני אוהבת אותו. הוא נוגע

מייד בבעיה, בהרבה הומור. לא מתפלסף יותר מדי ובעיני זאת גישה נכונה. הוא לא היה מצליח כל כך מסביב לעולם. (גם בישראל בערוץ 3) אילולי העיצות שלו לא היו כל טובות והגיוניות. אין שום דבר רע במיסחור, אם הוא עשוי טוב. חוץ מהפירסומות המעצבנות.

לצערי לא ראיתי את תוכניתו

אבל קראתי שניים מספריו, ומצאתי אותם מעניינים ומועילים מאוד. אנחנו עוד נדון בספרים ונעשה רשימת קריאה מומלצת, ובנתיים אני יכולה להמליץ לכולם: אסטרטגיות חיים ו-self metters (לא תורגם לעברית ככל הידוע לי). מאת ד"ר פיל מקגרו.

בגלל שאני כל היום בבית כבר שבועיים

אז כל יום כל היום הוא בשבילי:) אני אל הכי נהנה כל הזמן אבל שיהיה...

BlackJack1

New member
אם חושבים על זה..

מסתבר שאני עושה הרבה בשביל עצמי.. תוכניות בטלוויזיה שאני אוהב אני משתדל לא לפספס.. לקרוא ספר טוב שמתחשק לי.. שיחה עם אנשים אהובים אני משתדל לעשות מידי יום.. ומבחינתי בשביל הנפש,ספורט זה דבר חשוב,אם זה ריצה ארוכה ברחבי העיר או אימון כושר קרבי בפארק אח"כ תמיד אני מרגיש יותר טוב..

א ס י ת

New member
אצלי זה לעבור בדיקה מגעילה בשלום

ולקבל תוצאות טובות. ומחר שהמשפץ של הדירה יגיע לבדוק למה יש לנו כל חודשים סתימה בשירותים, ושיפתח אותה לפני ראש השנה. הוא כנראה לא עשה את השיפוץ נכון. בעיה בעיה. ומחר הבטחתי לבן שלי שאבשל לו גפילטע פיש. אנחנו מוזמנים, אז שאר האירוח ירד ממני. אבל בחג עצמו אני מארחת. כפי שאתם רואים יש לי מטלות של אמהות. בראש השנה יהיה לי גם זמן להתעמק בפרק הראשון שיעל תשלח לכולנו. יצא גם משהו טוב מההכנה לבדיקה שאני עוברת היום. הייתי צריכה לשתות איזה נוזל מגעיל. ואחרי זה לשתות 8 כוסות מים ב4 שעות. המים עזרו לי מאוד בהפגת כאב הראש הכרוני שסבלתי ממנו לאחרונה. אני מאמצת מעכשיו שתיית מים מרובה. זה הרגל שאני רוצה לאמץ לעצמי.

על התוצאות אין לך שליטה

אבל על איך שתגיבי אליהן, כן. ולא לכך התכוונתי כשדיברתי על משהו טוב. בדיקה זה משהו שחייבים, גם להזמין שיפוץ. אבל מה חוץ מזה?

א ס י ת

New member
חוץ מזה למדתי שאני צריכה

לשתות הרבה מים. אני ממש מרגישה יותר טוב פיזית. זה ממש דבר פשוט ופותר לי הרבה בעיות. אני לא פוחדת מהתוצאות של הבדיקה. אני מאמינה שאוכל לטפל בתוצאה ללא טראומה. לגבי מה לעשות לעצמי. היום ראיתי תוכנית בטלויזיה ערוץ 10 תוכנית על רוחניות. יש להם במה לכל מיני מרצים של הניו אייג'. וזה ממש היה מעניין. המנחה דיברה על לזהות את הקול הפנימי, ודיברה לתת לאינטואיציה לצוץ, ודיברה על לנחש מהו הוא הדבר שאנחנו הכי רוצים, ולנחש מה אומר הקול הפנימי, כי כרגע רוב האנשים לא מאומנים בלזהות מהו הקול הפנימי, אז בשלב ראשון היא ביקשה לנחש. תהיינה עוד הרצאות לגבי הקול הפנימי ואיך להוציא דברים מהכוח אל הפועל. כי הבנה ללא עשייה אין לה תוקף. ככה היא אמרה. לא זוכרת מה שמה. התוכנית היא כל יום בשעה 12 אני חושבת. בתוכנית הזאת גם התארח לפני מספר חודשים טיואר, המואר הישראלי מאושו. היה מעניין לשמוע אותו.

t32

New member
נשמע כמו רשימת מכולת...

אבל אחרי מקלחת ומדיטציה לקחתי את הכלבה שלי לפארק לרוץ, בלי להתעצל ובלי תירוצים. מדהים מה ששעה באויר הפתוח עושה לנפש. בדרך חזרה עצרנו במשתלה למלא את הבית בפרחים לשנה החדשה. עכשיו אני אוספת אוכל למשפחה נזקקת שנתקעה בסבך הבירוקרטיה ולא תקבל מזון לחג מהעמותות כי שמה לא הועבר בזמן. אפילו לרעב יש טפסים למלא. עצוב. חוץ מזה- החזרתי אמש חתולה מאשפוז ובלי להתעצל קרצפתי אותה היום והחזרתי לה צלם חתול. והטיפ היומי - תפוחים ירוקים , מתברר שתפוחים ירוקים משפרים את מצב הרוח באכילה וגם אם מניחים אותם בחדר כשהם טריים.

הדס100

New member
אני....

היום עשיתי שני סידורים שיצאו לי טוב. הלכתי לבנק, והלכתי לחברה שלי לקחת ציוד הביתה. וזה יצא טוב בסופו של דבר כי קיבלתי עבודה מגניבה. כמו שאתם יודעים מדונה באה לארץ שבוע הבא וכנראה אני אעבוד איתה!!!!!

מדונה ??????????????????

הדס, לא פר לעורר את קנאת יושבי הפורום לכבוד ראש השנה. יחד עם זה, תבטיחי שתפרטי בפרטי פרטים את המפגש עם העלילה, ותעקבי עם עיניך אחר תנועותיה למעננו בהצלחה

א ס י ת

New member
התוצאות ממש טובות מהבדיקה.

לא שחשבתי שיהיה לי משהו. אבל בכל זאת.

רן בת

New member
הייתי קצת עסוקה היום אז רק

בערב נכנסתי לפורום, הייתי היום בבדיקות שיצאו מצויין, אז אני כבר מרוצה, והחלטתי להיות סובלנית יותר לבן זוגי, שתמיד מוצא את הסובלנות לסבול אותי ואת תיסכוליי ולכן, רק על זה מגיע לו צל"ש וחיבוק ענק. כמו שאתם רואים אני לא ממש ישנה בלילות, מבחירה מודעת לגמרי, לא רוצה להפסיד משהו מהעולם/אויר. ו- החלטתי שאני רוצה לעבוד עם ליקויי למידה. סוף סוף ירד האסימון. שיהיה לכם יום נפלא מחר. עינת

היי עינת, אני בטוחה שעשית עם

עצמך הרבה עבודת מחשבה עד שהחלטת שאת רוצה לעבוד עם ליקויי למידה. את רוצה לשתף אותנו?

למעלה