מה תפסתי

מה תפסתי

שלשום הייתי בלילה בנמל תל אביב על הגשר תתפסתי קצת כמה מרמירים בנוניים עד קטנים. פתאום משיכה חייתית אני מגלגל ומרגיש כאילו אין כלום , פתאום המשיכות ממשיכות תהיה שם סמי השומר של הנמל (לפני ששמו שם את כל המסעדות המבאסות) -סמי תופס את החוט ביד ןמושך אני מגלגל .. מה עולה ? חתול ים בגודל חצי מטר לבן .. החזרנו אותו לים ..סע לשלום חביבי -ותהיה בריא... אבל היה מרגש...

אתה תצחק עלי

אותו יום לא היו לי לא תולעים ולא גמברי ,אז לקחתי בבית חתיכת חזה עוף חתכתי לקוביות של חצי ס"מ ושמתי הרבה מלח... החזיק לא רע בכלל..

paluta

New member
למה שיצחקו עליך

בשר עוף משמש כפתיון לא רע. גם נקניק , דג מלוח, בצק עם קפה וערק ואפילו עם מיץ פטל , קישקע, צמחים, עגבנית שרי, תירס ומסטיק לימון - זכרו זאת כשהדגים רעבים הם אוכלים הכל !!

אוריא

New member
שניצל טלוזיות ומליטות. ../images/Emo102.gif

הקיץ התחלק אצלי לשניים. דייג של בורים עם בוס. ו.. דייג של טלווזיות על שניצל. השניצל הוא פתיון זול וזמין. הוא מחזיק מצוין על הקרס. ישבתי במרינה של הרצליה עם רולר וקרס 10 משקולת קטנה, ופשוט נהנתי לדוג את הדגים השקופים. זה אימון מצוין. מדי פעם גם עלתה לי מליטה (יש כאלה שקוראים לזה ברקודה) על החכה. כיף לא נורמלי. משיכה מאוד חזקה, למרות שהדגים היו די קטנים (20-30 ס"מ). בקיצור שניצל זה אחלה פתיון.

למעלה