מה 10 ק"מ מיותרים יכולים לעשות

מה 10 ק"מ מיותרים יכולים לעשות

אפילו לקבוצה מגובשת היטב עם חבר'ה נפלאים. בבריכה לא היינו
תה במערות לא שתינו
אפילו חומוס לא ניגבנו הספידומטר של ויקטור רשם 43 ק"מ. שלי רשם רק 35.... השמש דפקה לנו על הראש מים היו חלום רטוב של כל רוכב ורוכבת הכביש היה ככבשן השבילים כמו תנור אפיה השעה 12:30 אין סימן וזכר לצל, ולפנינו עוד 10 ק"מ מתישים של כבישים משעממים במגמת עליה.
10 הק"מ אחרונים של חזרה בכביש לנקודת היציאה במושב לי-און הזכירו לי את ההרגשה של הקילומטרים האחרונים בסובב עמק יזרעאל - רק לסיים=נמאס. חם,מחניק,קשה ומיותר לחלוטין. אפילו נוף לא היה.. חיכינו לקפוץ לבריכה ולהשתכשך...למי היה כוח? למי היה חשק? והשעה כבר שעת צהרים מאוחרת... חבל, אבל נסיק גם כמה מסקנות. סיום מתיש
לטיול שהיה רובו מצויין. ותודה לחברת ההסעים "ויקטור את עקיבא" שלא השאירו "פצועים" בשטח. יורם

Nut420

New member
מה שלא הורג- מחשל ../images/Emo66.gif

ותסתכל עד הצד החיובי- בטח הורדתם כמה קילוגרמים מה שלא היה מזיק לרובכם

Mנטה

New member
ואני היתי בטוחה שזה היה בכוונה ../images/Emo8.gif

יורם, הרי הבטחת לגרום לי לכתוב, לא ?
אז תשמעו, למרות שהיה חם ולמרות שהיה מזיע ולמרות הכביש בסוף ואזלת המים והיסעי ההצלה והשמש היוקדת והיציאה המאוחרת מדי לשטח ועוד המון בעיות ארגוניות תכנוניות ובעיקר אקלימיות
ez riders הוכיחה שוב, שמה שבאמת חשוב, זה האחלה שבאחלה של אנשים שנמצאים בקבוצה הזאת. אני באתי לטיול היום עם הרבה בעסה מהבית והרבה פחד מטיול קשה, ויצאתי מאוששת ובמצב רוח טוב (אמנם מותש
אבל טוב
) ולמרות שאני לא הולכת לכתוב סיפור מדליק
אני רוצה להודות לכל חברי איזי ריידרס על טיול מקסים, מהנה ומאוד מאוד כייפי בזכותכם
ואצטט בשיר הידוע אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה העליה האחרונה (והפרחים לשמוליק
) (ולקחים? בטח שיופקו, הרי זאת קבוצה שלומדת משבוע לשבוע ורק משתפרת, לא ככה ?
)

tal bs

New member
לכל רוכבי EZriders,

take it EZ הכל חוויות, מחכים כבר לטיול הבא... דן וטל.

dan shani

New member
יש משהו מאד מאד מיוחד בקבוצה הזו

הרגשה של בית כאילו נולדת פנימה הישר לתוך החבורה החמה הזו. כל הכבוד !

viczan1

New member
ולתזכורת link לאלבום תמונות ../images/Emo178.gif

למרות החום, לא היה נורא. זה נראה על פי התמונות ויקטור

maoz27

New member
ככה מתחשלים../images/Emo88.gif

בפעם הבאה אם הטיול יתחיל לא כשאני הולך לישון אני מצטרף,וגם יוביל אותכם בסינגלים הקלים. אבל בקצב שלכם מי יודע? ראו מקרה שאנטי. אולי קלים לא יספקו אותכם.

Mנטה

New member
הסבר שגרתי

EZ לא מתיימרים לעשות טיולים קלים אלא לעשות את הטיולים לאט. מה שאומר שכל אחד יכול לעשות טיול בכל רמה. כמעט.

haim w

New member
דופק 167

המסלול היה נהדר ובעצם הכל התחיל ממש ירוק ואפילו שכמעט נתקענו בלי דלק. המערות והנופים היו נהדרים בכל קנה מידה. הכל היה תקין עד שהדופק התחיל לעלות לכיוון ה 170 והסיבות שלו היו קבילות ומוצדקות. בחום כזה רק גמל יכול לשרוד ואני מצדיע לחברה שהצליחו לסיים את המסלול. והמסקנות הרי ידועות וברורות לכל אחד ואני חושב שלא צריך לפרט. אני מבקש להודות לכולם על שיתוף פעולה עידוד ולהתראות בטיולים הבאים. עקיבא אפשר קצת לקצר מסלול.

xrafix

New member
גם מקדימים כל כך וגם נתקעים בחום???

בכיף הייתי מצטרף לחברה הללו. פגשתי אותם ב"מפגש ההקמה".... אלא מה, השעה... השעה... כל כך מוקדם ביום שבת... ועכשיו גם מסתבר שזה לא עוזר להמנע מהשעות החמות של יולי אוגוסט..... חבל.

למעלה