מה HANA MONTANA! היא מה זה כוכבת
X XpinkmeX New member 27/11/08 #2 ../images/Emo41.gif זה Hannah Montana קודם כל וגילית את אמריקה עכשיו XD בוקר טוב.
י ישראלאלי New member 27/11/08 #3 סליחה על השגיות אני פשוט ראיתי את שתי העונות שלה ושמעתי כמה שרים האחיות שלי מזה אוהבות אותה
N Nathalie 6293 New member 29/11/08 #4 ../images/Emo32.gif היי, יש לי כל מיני פוסטרים של מיילי, שת'אמת אין לי מה לעשות איתם ממש.... אני מוכנה למכור אותם, אם מישהי מעונינת שתשלח לי במסר. נטלי.
../images/Emo32.gif היי, יש לי כל מיני פוסטרים של מיילי, שת'אמת אין לי מה לעשות איתם ממש.... אני מוכנה למכור אותם, אם מישהי מעונינת שתשלח לי במסר. נטלי.
מ מור נסיכת הפופ New member 29/12/08 #8 אם אלו פוסטרים מעיתונים וכאלו לא מן הראוי שתמכרי אותם. אם אלו דברים מיוחדים ששילמת עליהם ממיטב כספך זה משהו אחר. אבל פוסטר שאפשר למצוא בראש1\מעריב לנוער זה לא בדיוק לעניין להציע למכירה.
אם אלו פוסטרים מעיתונים וכאלו לא מן הראוי שתמכרי אותם. אם אלו דברים מיוחדים ששילמת עליהם ממיטב כספך זה משהו אחר. אבל פוסטר שאפשר למצוא בראש1\מעריב לנוער זה לא בדיוק לעניין להציע למכירה.
S saline00 New member 1/12/08 #6 נצל"ש מישהו אולי זוכר באיזה פרק בעונה השנייה של האנה מונטנה השתתף ג'סי מקרטני? ובאיזה פרק שהיא זוכה בפרס מוזיקה חשוב או משהו כזה?? תודה בכל מקרה
נצל"ש מישהו אולי זוכר באיזה פרק בעונה השנייה של האנה מונטנה השתתף ג'סי מקרטני? ובאיזה פרק שהיא זוכה בפרס מוזיקה חשוב או משהו כזה?? תודה בכל מקרה
T the whole shebang New member 2/12/08 #7 כן, פרק 12 עונה 2 עם ג'סי, והפרק עם הפרס מוזיקה החשוב היה אתמול,עונה 2 פרק 20
S Shai C New member 30/12/08 #9 אעעע איך אני אוהבת ת'פרק הזה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ג'סי "ג'סי מקרטני באוט מי אנ איילנד!" XD i want Jesse McCartney to buy me an island too P:
אעעע איך אני אוהבת ת'פרק הזה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ג'סי "ג'סי מקרטני באוט מי אנ איילנד!" XD i want Jesse McCartney to buy me an island too P:
מ מור נסיכת הפופ New member 30/12/08 #10 אני אוהבת שג'סי עושה לה Your'e so cute when your'e angry.. ואז היא טורקת לו את הדלת בפרצוף,כיאה למיילס.
אני אוהבת שג'סי עושה לה Your'e so cute when your'e angry.. ואז היא טורקת לו את הדלת בפרצוף,כיאה למיילס.