עבר יותר מדי זמן מאז שהשתתפתי
אחותי באה אלי לשבת קולינרית-אקספרמנטלית, שכן האיש, שאוהב אוכל יותר רגיל, בחו"ל.
הצעות התפריט שעפו בינינו כללו בערך כל מתכון בעולם שכולל דגים, יין, קפה ופירות מבושלים. לא ברור איזו ארוחה חלבית, איזו בשרית... יהיה מעניין...
בתכנון:
אני רוצה לנסות את החלות המפורסמות של יפה נסימי
בשר מוקפץ עם יין אדום ופטל - אני מתכוונת להשרות פיסות של בשר ביין אדום, אז לטגן בצל, להוסיף את הבשר ואולי קצת תבלינים, ולבסוף את הפטל. אני רוצה שהפטל יקבל רק טיפה בישול, שיהיה לו עדיין רעננות וטעם טרי. למישהי יש המלצות לבשר שמתאים להקפצה? ממה שראיתי סינטה ושייטל הכי מתאים. יש עוד נתחים (שעולים קצת פחות מ-100 שקל לקילו...) מומלצים?
ייתכן ובמקום אעשה את זה עם יין לבן וחזה עוף. נראה.
סלמון כלשהו שאחותי תכין, אולי עם פסטו
סלט מושקע כלשהו. אולי עם ירקות קלויים
לא ברור כמה זמן יהיה לי באמת להכין הכל, שכן עלי גם לשעשע את הקטנה תוך כדי, ובאופן מפתיע, בגיל שנה+ היא עדיין לא בקטע של בישול. תקלה.