מה-
באהבה
. תפוזLive

מה-../images/Emo82.gif באהבה ../images/Emo23.gif. תפוזLive

שני מומחים יבואו להתארח היום בתפוז Live היום ב-13:00 יגיע השף אלון יוסף, השף הראשי של תנובה-שף לפורום "השף הלבן" ויגלה לכם כמה סודות מן המטבח.
מאוחר יותר, ב-18:00 ליתר דיוק, תגיע מיכל סוריאנו, מעצבת הפנים שתענה לשאלות בנושא עיצוב פנים הבית- במיוחד לאלו שרק עכשיו עברו אליו. כל זה יקרה בפורום נשואים טריים. אתם מוזמנים להכנס לפורומים ולהתייעץ עם המומחים!

effigy

New member
פנאל קומיקס ב../images/Emo43.gif

דימונה היא סוג של קולקטיב מאיירים המפרסמים אנתולוגיית קומיקס שנתית באנגלית. קצת בדומה לאקטוס, אבל באופי שונה. בספר שיצא עכשיו מופיעים סיפורים של: יפעת כהן, מיכל ברוך, מירב שאול, יאן פינדט (בוגרי ויטל ומאיירים במקצועם) גיא מורד (בוגר בצלאל, שערים לעכבר העיר), וכריכה פרי עטי. אתם מוזמנים להיכרות ראשונה עם המאיירים בפורום קומיקס ביום שלישי, 25.02.03 בשעה 21:00. תפוז Live. במסגרת פאנל מאיירי הקומיקס הישראלים תוכלו לפגוש ב: יפעת כהן, 25, מאיירת ומעצבת מסיבות. יפעת יצרה סיפור מהורהר על רועה כבשים בשם ג´יימס ששוכח פתאום, מרוב לחץ, איך נושמים! מירב שאול, 25, מאיירת (בנות העיר), ומעצבת אנימציה ולטלוויזיה מירב מציגה סיפור על בת דמותה העובדת בעבודה משעממת כל היום מול המחשב. נקודת האור ביום העבודה היא שקית הפקאנים המסוכרים שהיא קונה בדוכן בפינת הרחוב אחרי ארוחת הצהריים. יום אחד הדוכן נעלם והיא יוצאת לחפש אחריו... מיכל ברוך, 26, מאיירת מיכל מספרת שבגיל 26 וחצי אמא שלה אמרה לה שהגיע הזמן למצוא חתן. אז מיכל נוסעת לרחוב אלנבי, איפה שיש חנויות של חתנים, ומנסה לבחור לה חתן ממבחר הדגמים העשיר שבחנות. רצוי להכין שאלותיכם מראש. הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה.

shanyz

New member
מנצלת..=) חיחי../images/Emo32.gif

מישהו פה ראה היום חדשות ערוץ 2...? אם כן.. אז הראו את אבא שלי..:) חיחי

shanyz

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אגב, אף אחד לא רוצה

לראות את הסרטון החדש שהכנתי..? <אממ..תנו לי להתלהב ותעשו את עצמכם שזה מעניין אותכם! חחה זה גורם לי להרגיש טוב אחרי שעמלתי זמן רב להכין אותו (ואחרים בדרך..
) אמ... חיחי =) זינה וארס המושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
חיחי תודה! גם את..:)

עוד מעט נאי אעלה לפה מקום שתוכלו להוריד את הסרטונים שלי. אבל כל פעם סרטון אחד... ותודה לאביבוש המאמי ששמה בשבילי את הסרטונים במקום כלשהו:) תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז..כשאני אשים את הקישור, רוצו להוריד כי אחרי כמה ימים נחליף לסרטונים האחרים:) חיחי

למעלה