מה...

wwwgounga

New member
מה...

הייתה היה הדבר.החוויה הכי מפחיד בחייכם?
אדוני ליצן החצר

זה קצת ארוך אבל שווה!

כשהייתי בכיתה ד´ או ה´, המדריכה שלנו עשתה לנו פעולת חפש את המטמון או משהו כזה...והלכנו ממש בערב ככה שהיה חושך.. ואז הלכנו והלכנו במושב שלי..והגענו למן מקום שפעם גרו בו חיילים..והוא ממש כזה ישן..ועומד ליפול.. ומלא קוצים יש שם..ואף אחד לא מטפל במקום הזה.. ממש מוזנח שם..וחצי מהבית הזה קרס.. אז היינו ליד שם..ואז לידנו בכביש עברה משאית במהירות מטורפת! ואחד דביל (שהיום הוא הידיד הכי טוב שלי) צעק לנהג: "יייאא משוגע!!" ואנחנו (היינו קבוצת ילדים ומדריכה צעירה) לא ממש שמענו מה שהוא צעק. איך שהוא צעק את זה..נהג המשאית עשה חריקה אדירה על הכביש!!! נסע אחורה אלינו.... עכשיו, הוא היה פשוט נורא נורא מפחיד, הוא היה כושי כזה עם רסטות והוא אמר משהו ממש ממש לא ברור!! אני אישית חשבתי שהוא שאל איפה משפחת משהו.. וחלק חשבו שהוא אומר לנו :" מה אתם משוגעים זה הולך ליפול!" או משהו כזה.. בסוף שאלנו:"מה??" אז הוא אמר שוב:" מי קרא לי משוגע???" כולנו היינו בשוק..כ"כ פחדנו..חשבנו שהוא יהרוג אותנו הוא משהו! והמדריכה שלנו...התחילה לגמגם...ולהגיד שלא אמרנו שום דבר.. ואז הוא פתח את הדלת..וכ"כ פחדנו!! חשבנו הוא בא אלינו! ואז בסוף אחרי שכנועים רבים הוא החליט לעזוב אותנו.. סגר את הדלת ונסע...ואז אנחנו שמענו אחרי כמה שניות מן קול כזה.. טיניטיניטיני..כשמכונית גדולה נוסעת כאילו רוורס? (מבינים?) ואז דפקנו את הריצה של החיים שלנו לעבר הצרכנייה (ששם גם היה הרב"ש) וזהו..מאז זו החוויה שלהו! תמיד ששואלים מה הדבר הכי מפחיד אנחנו מספרים את זה..! זה היה רגע שפשוט ראיתי את החיים שלי רצים לי מול העיניים..

scooby4

New member
וואו!!!!

בטח הייתם מתים מפחד מתי שהוא פתח ת´דלת...

Idan91

New member
המממ...

אני לא מצליחה להזכר בחוויות מ-מ-ש מפחידות (חוץ ממשהו אחד, אבל הוא קצת אישי), אבל אני אספר משהו אחר, לא נורא נורא מפחיד, אבל באותו רגע זה היה מפחיד לאללה... הייתי עם כמה חברים בבריכה בקיבוץ (בלילה), כלומר מחוץ לבריכה... ישבנו לנו בנחת, דיברנו... פתאום התחלנו כ-ל הזמן לשמוע רחשים מכיוון המים, מכיוון השיחים, מכיוון השמים... זה היה מ-מ-ש מלחיץץץץ! בסוף הגענו למסקנה שחלקם זה עטלפים, וחלקם סתם רוח...

Outlast

New member
ממ.. אני לא בטוחה אם ´הכי´, ../images/Emo181.gif

אבל הדברים שמפחידים אותי קצת פחות קשורים לפורום וכאלה, כמו כל המקרים שמסופרים כאן... למשל מקרים שבהם אני או מישהו אחר היינו קרובים למוות או בסכנה, דברים כאלה, אלה דברים שלא שוכחים, ואותי הם הכי מפחידים...

TomerZimmermann

New member
לא יודע אם מפחיד אבל מוזר

זה היה קצת אחרי שראיתי את הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון". הסרט אמנם לא הפחיד אותי אבל המקרה הזה כן. הלכתי לי ברחוב עם הכלבה ובקצה הרחוב ראיתי איש לבוש בדיוק כמו הרוצח מהסרט. זה היה ממש מוזר. עשיתי אחורה פנה וחזרתי הבייתה

Wakizashi

New member
יותר מוזר בדיעבד מאשר מפחיד, אולם

החוויה היחידה עליה אני מסוגל לחשוב בהקשר זה, קרה לפני מס´ שנים. הלכתי לישון ממש עייף, ובאמצע הלילה מישהו נכנס לי לחדר והדליק את האור, ובכלל עצבן אותי; הייתי כ"כ עייף שלא טרחתי אפילו לפקוח את העיניים או להעיר משהו לאבא הנודניק שלי, כי אמא שלי בחיים לא הייתה עושה לי דבר כזה חסר-התחשבות. כשקמתי בבוקר, רצתי לאמא שלי וצעקתי עליה שאבא שוב התחרפן ובלי לשים לב נכנס לי לחדר באיזה 3 בלילה, הדליק את האור והפריע לי לישון. אמא שלי הסתכלה עלי במבט מוזר ואמרה: "אבא שלך לא היה ער בכלל בשעה הזאת! הוא הלך לישון לפני 22:00". "אמא, אז זאת היית את?" "לא, מה פתאום שאני אעשה דבר כזה?!" "אז זה לא את, ולא אבא... ואחי היקר בכלל לא בבית..." "אתה בטוח שלא חלמת את זה??" מישהו, ללא צל של ספק, נכנס אלי לחדר, עמד לידי... ולפתע קלטתי שבכלל זכרתי שהאור הגיח מן החלון, ולא מאמצע החדר. מה לעזאזל האיר לי לחדר מחלון חדרי בקומה הרביעית, ומי... או *מה* היה בחדר?? עד היום אין לי מושג, ות´אמת, אני מעדיף לא לחשוב על זה...

hatul

New member
נשמע שמדובר ב-../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

עטלף77

New member
הרגע הכי מפחיד בחיים שלי לא קשור...

לנושא הפורום אבל בכל זאת... למי שיודע ולמי שלא אז ליד שפיים יש שמורה שיש בה צבאים (הרבה צבי) א"י. אז ביום שבת אחד לפני כמה שבועות אני ושתי ידידות שלי החלטנו לנסוע לשם ולראות אותם. עלינו כולנו על הניסאן טרנו שלי והגענו לשם. התחלנו להסתובב בשמורה ברגל וראינו נוף מדהים על הים ואז שתי הידידות שלי החליטו שנמאס להן ללכת ברגל ונחזור לשם בפעם אחרת עם אופניים ועכשיו נלך לים. אני הסכמתי ויצאנו מהשמורה, נכנסנו לאוטו והתחלנו לצאת מהמגרש חניה שם. בקצה של המגרש חניה הייתה איזה סוללת עפר בגובה של מטר בערך (מהצד שלנו) וידידה שלי אומרת לי "אתה יכול לעלות את זה?", אני כמו אידיוט עונה לה "בטח שאני יכול", משלב להילוך קדמי כדי שיהיה יותר כח וקדימה... מסתער על הסוללה... בשניה שהיינו על השפיץ של הסוללה פתאום הידידה שלי צועקת "אבל מה יש בצד השנייייייי"... ובכן, בצד השני הייתה נפילה תלולה מאוד ואחריה מעט מאוד מקום ישר ואז נפילה עוד יותר תלולה לואדי קטן. אני הרגשתי שהג´יפ עומד להתהפך קדימה ולחצתי בכל הכח על הברקס כדי שלא נתדרדר למטה. אחרי שהצלחתי לרדת קצת למטה שתי הידידות שלי יצאו מהאוטו גם כדי שיוכלו לכוון אותי מבחוץ וגם כדי שאם כבר יקרה משהו לג´יפ אז שהן יהיו בחוץ. אני ניסיתי להתקדם עוד קצת קדימה ואולי להסתובב ובזמן שאני מנסה את זה אז הג´יפ כמעט מתהפך שוב על הצד ואני שומע את הידידות שלי צועקות מבחוץ. בסופו של דבר הצלחתי לייצב איכשהו את הג´יפ ויצאתי ממנו עם בערך שלוש פעימות חסרות. הרמתי פלאפון לאבא שלי והוא הגיע וניסה גם כן לצאת עם האוטו אבל אחרי שגם הוא כמעט התהפך אז החלטנו שצריך להזמין גרר. הגיע גרר מיוחד שבד"כ גורר אוטובוסים והוא פשוט תפס את הג´יפ מה-וו גרירה ומשך אותו למעלה (תמורת 700 ש"ח). הרגעים האלה כשהרגשתי את הג´יפ כמעט מתהפך היו השניות הכי מפחידות בחיים שלי.

OmriEd

New member
אני לא ממש זוכר את אבל....

דבר ראשון תקראו את הסיפור מעלי עם הג´יפ.... אמא!!! אני הייתי קופא מפחד.. ועכשיו לסיפור המפחיד שלי שמסתכם בני מילים... ברית מילה

ד ג י

New member
זה לא קרה לי אבל...

יש אצלנו שני אנשים שפעם יצאו לראות את פרוייקט המכשפה מבלייר בקולנוע (כשהסרט עדיין נחשב מאוד מפחיד), ומי שיודע בסרט לפני שהיא הורגת את האנשים הם מוצאים תמיד איזשהו גל אבנים, או שהם מוצאים גל אבנים ליד הגופה. אז אחד מהאנשים קם בבוקר ועשה לשני גל כזה של אבנים מחוץ לדלת של השני. השני קם מאוחד יותר ויצא החוצה ראה את הגל של האבנים שם צרחה ונשאר בבית באותו יום. אחר כך הוא שמע משהו שנתקע לו בחלון ואיזשהם קולות של לעיסה הוא מאוד פחד אבל בסוף פתח את החלון וראה שזה החמור מהאורווה שלנו.

OmriEd

New member
אני שונא את מיצי

יום אחד משהו כמו כיתה ד´ (?) אני חוזר הבייתה בשעה 2 בלילה.. (מאוד מאוחר בשביל ילד בגיל הנ"ל) אני מתחיל לעלות במדרגות לבית שלי.. עכשיו אין לי אור בבניין אז מה לעשות חייבים לעלות בחושך או לעשות עיקוף (שהוא יותר מפחיד במן שדה כזה) לכניסה הראשית.. אז אני עצלן שכמוני עולה במדרגות החשוכות האף פעם לא אהבתי ופתאום אני שומע רעשים... עכשיו דיי שקוף שזה אחד השכנים לא? כאילו דהה אני מגיע לקומה שלי הודלת של הבית מצאת משמאל אני קומה אחרונה אז ממני אין עוד לאן להמשיך לעלות ואני שומע רעשים ליד הדלת... מה זה יכול להיות???ופתאום קופצת עליה חתולה על הבטן מתחילה לשרוט אותי כאילו אין לה מחר!! ואני מנסה להעיף אותה ממני עד שסופסוף הצלחתי להוריד אותה ממני היא נתקעה כי הבית שלי הוא האחרון אין לאן ללכת ואני בצד השני.. מבוי סתום.. היא חטפה עליה חררה ותקפה שוב ושוב אבל אני לא מעוניין לפגוע בחתולים!! בקיצור אני .. ילד בכיתה ד´ הולך מכות עם חתולה ב-2´ בלילה!!! זה היה ממש מפחיד שהיא קפצה עלי... ומאז אני מעדיף לעשות את הסיבוב או פשוט לבדוק לפני שאני נכנס ליד הדלת אם יש איזו חתולה..

lighter

New member
זו לא חוויה כל כך מפחידה אבל...

היום ראיתי את חברה שלי חוטפת התקף אפילפסיה... חוויה ממש לא נעימה...

קובי00

New member
השבעה מפחידהההההה

אני חבר בתנועת בני עקיבא וכשהייתי בשבט נבטים(כיתה ד) החברה הבוגרים עשו לנו השבעה,הסניף שלי תמיד עושה את ההשבעות באזור יד ושם בגלל ששם יש יער גדול (ובלילה המקום הזה הוא מאוד מפחיד) אז במהלך ההשבעה הפחידו אותנו שיש באזור משוגעים שברחו מבית משוגעים והם רוצים לרצוח אותנו וברקע אנחנו שומעים צעקות וקולות מוזרים ואז החברה הבוגרים "חטפו" את אחד מהבנים ואז כל השבט(25 בנים ובנות)התחלנו לצרוח וכמה התחילו לבכות ואז הבוגרים הובילו אותנו לעבר קרחת ביער ששם היה כתובת אש והחבר החטוף שלנו.אני וחברים שלי עשינו שנה שעברה את אותו הדבר בדיוק לשבט נבטים החדש וזה היה פשוט כיף לראות אותם רועדים מפחד.....

למעלה