מה?

מה?

אפשר לדעת מה עשית רע עכשיו? לא אמרתי שום דבר לא יפה , לא גניתי , לא אמרתי דברים שהם לא פה מפיק מרגליות . אז מה אם אני לא בן אדם שנון , לא איש אשכולות , לא איש נעים הליכות , לא איש נעלה , לא איש חמדהים , אבל מה עשיתי? לא שאכפת לי ממה שתגידו אבל מה עשיתי? רייסטלין מאזאר

roy x

New member
תפסיק כבר עם הפילוספיה שלך

ותדבר על משחקים במקום על שטויות!!

בסדר.

טוב , אתם רוצים שאני ידבר על משחקים אז: דיאבלו אכזבה , דאוס אקס מופלא , DOOמ 3 הולך להיות משחק הפעולה של שנת 2002 , IGI משחק הטקטיקה הטוב ביותר עד עכשיו, רד אלרט 2 יותר מדי דומה לראשון , טומב ריידר 5 - אף אחד לא חשב על הצלחה או משהו דומה וכמובן כולם צדקו , THIEF משחק המילניום , WARCRAFT ו DUNE החדש הולכים לעשות מאבק קשה מאוד למשחק האסטרטגיה של השנה (אם DUNE יצא השנה ) , NOLF משחק מהנה אבל לא מוצלח כמו שכולם חושבים.לאליס יש את השלבים הכי מושקעים בעולם , אבל המשחק מלא מדי בחידות ולא בפעולה וזה לא מה שציפיתי , אבל אם אני אוהב THIEF זה אומר שאני אוהב חידות אבל לא באליס.ביתר ירושלים אימפריה , PEARL JAM להקת התבל , THE MOON PROJECT יהיה חוויה לכל מי שאהב את EARTH 2150 , ONI משחק מקורי בהחלט , אבל כאמור הוא הברקה לא מלוטשת , ויש עוד הרבה אבל למה סתם לכתוב דברים . רייסטלין מאזאר

למעלה