מה??????????

מה??????????

אז ככה: דבר ראשון, קפיטו היא הכי כוסית בסידרה ואין מה להגיד על זה!!!! אחרי קפיטו, סינתיה חמודה לאללה... סימוני דומה לגבר, אתם חושבים שזה גבר שעשה ניתוח שינוי מין? עכשיו, אני יודע שקמילה תקבל לוקימיה או משהו....אבל היא לא מעניינת מה יהיה עם פדרו ואיריס, הם באמת הולכים להיות ביחד???? והאם קמילה תדע בסוף שפדרו זה אבא שלה?? עם מי אלנה תהיה בסוף?? ומה יהיה עם סינתיה? אהה והכי חשוב, מה יהיה עם המחומש- קפיטו, פרדי, קלרה, אורלנדו ומאוריניו והאם קפיטו תדע שסימוני עשתה לה את כל זה אהה והאם אלמה תגלה שדנילו בגד בה ואם כן איך היא תגיב? פשוט אין לי זמן לראות את התוכנית.... תודה מראש המושלם!

D u l c i n e a

New member
ספויילרים לגבי העתיד ../images/Emo58.gif

לגבי סימוני, אין לי מושג... פדרו ואיריס יהיו ביחד בפרק האחרון ממש. הוא יעבור לגור לחווה משלו מחוץ לריו, איריס תבוא אליו, והוא יקבל אותה. קמילה בסוף תדע שפדרו הוא האבא שלה, וזה יהיה גם בפרקים האחרונים, כשאלנה תיכנס להריון מפדרו כדי ללדת תינוק שיתרום מח עצם לקמילה. אלנה תישאר בסוף עם מיגל והם יתחתנו. סינתיה תישאר לנהל את החווה, ותהיה עם רומאו, המדריך לכושר. לגבי אלמה - היא תגלה שדנילו בגד בה עם ריטה, תכעס ותגרש אותו מהבית. ריטה תיכנס להריון, תלד תאומים ותמות בלידה. אחרי זה אלמה ודנילו ישלימו ויגדלו את התינוקות. לגבי המחומש - קפיטו תדע על מה שעשתה לה סימוני. עוד מעט פרדי יגלה על המקצוע שלה. בחתונה של קמילה ואדו קלרה תלך ותכריז לקהל שקפיטו זונה. ההורים של קפיטו ימותו מבושה, והאמא של קפיטו תנסה לשכנע אותה להיות עם אורלנדו כדי "להציל את כבודה". ממש בסוף, פרדי וקלרה ייפרדו. מאורו ואורלנדו יעברו תאונה וימותו. קלרה תיסע לחו"ל ותהיה עם מיליונר שהיא תפגוש. כמובן שפרדי וקפיטו יישארו ביחד.

למעלה