מה??

• פותח הנושא k1235
  • פורסם בתאריך

k1235

New member
מה??

קראתי פה ולא הבנתי יותר חשוב שהממוצע של התעודת בגרות יהיה יחסית גבוה לא משנה עם איזה מקצועות ולא המקצועות שאני בוחרת אז אני יכולה לקחת תקשורת ספרות וספרדית והממוצע שלי בהם יהיה גבוה במקום פיסיקה ביולוגיה וכימיה והממוצע שלי בהם יהיה סביר אז מה לעשות אני רוצה להיות רופאה מה לקחת מקצועות שאני צריכה לרפואה או מקצועות שיעלו לי את ממוצע התעודת בגרות

מקצועות שיעלו לך את הממוצע

וטיפ קטן ספרות זה נהדר.. כל מקצועות החובה המורחבים מעלים יפה את הממוצע:)

יעלד12

New member
וגם הסטוריה ותנך זה נהדר

בכלל לפי דעתי נחמד שכמעט כל מי שהולך ללמוד רפואה מתמצא קצת בתנך, הסטוריה וספרות. הרי פיזיקה, כימיה וביולוגיה אנחנו הולכים להקיא ממילא בשנים הראשונות, אז למה שלא יהיה לנו ידע כללי נרחב. אני עד היום מספרת לאנשים בגאווה למה בנות צלופחד היו הפמיניסטיות הראשונות. ויסלח לי כל מי שלא למד לתנ"ך 5 יחידות.. יעל

ארגינין

New member
רק ש...

אולי את יכולה לבחור מה שבא לך ויהיה לך ממוצע בשמיים, אבל תחשבי איך את מתמודדת אח"כ עם קורס כימיה, פיסיקה, כימיה אורגנית, ולחלק גם יש שילוב בין פיסיקה לכימיה אם אני לא טועה (טכניונים?) אז כן, את יכולה להרחיב ספרות וספרדית במקום פיסיקה וכימיה, אבל פיסיקה וכימיה מקנים לך חשיבה מסויימת, שבלעדיה...די קשה להסתדר. לפחות אצלנו חבר'ה שלא למדנו פיסיקה, יותר קשה להם מהחבר'ה שלמדו פיסיקה כבר. כנ"ל לגבי כימיה, ובמיוחד לגבי כימיה.. אז תעשי את החשבון שלך...

אני חושבת שיותר חשוב להתקבל קודם

ואח"כ לדאוג למה שיהיה בלימודים עצמם. פיסיקה וכימיה לא ממש יעזרו לו אם הוא לא יתקבל...

ארגינין

New member
כן אבל..

יש מקומות שנותנים בונוס גדול יותר לפיסיקה, כימיה וכו'.. לפחות כשאני הגשתי מועמדות הטכניון העדיף פיסיקה על אחרים לדוגמה.

ארגינין

New member
אופס סליחה..

אתה בחור

למעלה