מה?!?

מה?!?

נכון באמטיוי יש את התוכני "wishlist"?? אז שלחתי לשם הודעה... ושאלתי מתי יהיה את הווישליסט של וויט'ין טמפטיישן(באנגלית כמובן) ואז הhours(או משו כזה) ענה לי "מי אלה?" וואט דה פאק?

תראי,

וויט'ין הם בינתיים להקה לא מאוד מוכרת ככה שזה לא מפתיע אותי שזה ששלחת לו את ההודעה לא הכיר אותם בכלל. הם פשוט לא ידועים, ואם תשאלי אותי, אני מאוד מאוד מקווה שזה ישאר ככה. *ולא לסקול*

../images/Emo45.gif

מסכים מאוד. רק חסר לי עכשיו שכל פרחה מצויה תלך ברחוב ותזמזם את אייס קווין או משהו>__>"

פרחות שמזמזמות שירים שהן שמעו ברדיו

כדי שיחשבו שהן קשוחות ואפלות!!!111 ?

../images/Emo45.gif

רק המחשבה שהיא שרה שיר של וויט'ין שרק לפני דקה היא שרה שיר של שרית חדד או משו כזה...

אני ממש לא מבינה.

מה אכפת לכם אם פאקצה תלך ברחוב ותזמזם את אייס קווין? אם היא אוהבת את השיר הזה- היא סתם מנסה! להיות קשוחה? לא. היא פשוט אוהבת את השיר הזה ספציפי. אני לא מבינה, בן-אדם לא יכול לאהוב כמה סגנונות שונים של שירים? אני לדוגמא, אוהבת רד הוט, ווט'ין.. אוונסנס ואבריל
שוט מי. כמה סטיגמות

scarlet moon

New member
זה לא בגלל הפרחה הספציפית הזו

אני אסביר לך את זה מנקודת מבט של מטאליסט (ולא בהכרח שלי. כאילו, אולי... אבל זו צורת המחשבה של מי שלא רוצה שפרחה תזמזמם שירי מטאל שהוא אוהב): מטאל (מטאל טוב לפחות) זו מוסיקה מורכבת ומיוחדת, ומי ששומע אותה הוא בדר"כ לא מיינסטרימי ושומע דברים קצת יותר מורכבים ממה שמאכילים אותו בכפית ברדיו. קשה לי לדמיין פרחה הולכת ברחוב ומזמזמת שיר יותר מורכב וכבד (סתם דוגמא, שירים מ-enter למי שמכיר. אני בטוחה שברגע שהפרחה תשמע גראולינג היא תעשה פרצוף מזועזע), ועצם זה שהיא מסוגלת לעשות את זה עם שיר של וויט'ין מעציב כי זה אומר שהשיר הוא לא כ"כ מורכב. חוץ מזה, מטאליסטים (ושוב, אני מדברת באופן מאד כוללני) הם יצורים רכושניים והם רוצים להמשיך להרגיש מיוחדים, וברגע שאיזה פרחה עמכ'ה מהרחוב ששומעת זבל ברדיו שרה שיר שהם אוהבים זה מעציב אותם (כן, הם מאד מתנשאים). ואני דווקא מזדהה עם זה. אם אני אשמע את ויט'ין בגלגלצ כמו ששמעו את אוונסנס, ויש מצב שזה יקרה מתישהו בקרוב, זה בהחלט יפריע לי. וזה לא בהכרח ההרגשה הנכונה, אבל זה עם כל הכנות. מי שזה לא יפריע לו בפורום זה כאלו שנחשפו לזה מראש בצורה המונית (ע"ע מפגשי ישרא ו"אני שומע קצת מטאל בשביל להצדיק את הניטים שאני הולך איתם" או "ראיתי את what have u done בmtv, איזה שיר מגניב, שרון ממש כוסית").

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי הייחוד במטאל, הוא שהמוזיקה.. איך אני אגדיר.. לא חולפת. זה יכול להיות נכון גם לא רק בז'אנר המטאל[מישהו אמר אלטון ג'ון?P:]...למשל להיטים חדשים שנשמעים ברדיו.. אחרי חודשיים כבר כולם שוכחים אותם, חושבים "איזה שירים חרושים", אז מה היופי בשירים כאלה? אני אוהבת לשמוע אמנים שאני יכולה לשמוע את השירים שלהם שוב ושוב ולא יימאס מהם, כי השירים באמת טובים ולא "להיטים חולפים". להיטים של פעם נחשבים לקלאסיקות, אבל להיטים של היום נשכחים אחרי הרבה זמן ואני לא בטוחה שבעוד 10 שנים ישמיעו את השיר של נלי פורטדו, למשל. ובכלל, זה מה שמעצבן אותי במוזיקה פופולרית. לפני שהתחלתי לשמוע מטאל, אני לא מבינה איך הייתי אוהבת מוזיקה, כי הייתי כל הזמן מחליפה שירים. אז לכן חבל שיהפכו את וויט'ין למעין להקה של "מוזיקה חולפת", כי הם כ"כ לא כאלה! זה יעצבן אותי אם הם יהפכו ללהקה כזאת, וזה יעצבן אותי שישמיעו אותם בגלגל"צ [שאני ממש לא סובלת את התחנה הזאת] ובמועדונים וזה יעצבן אותי לשמוע אנשים אצלי בבצפר שישירו את השירים שלהם, כי לצערי היום המוזיקה שנחשבת פופולרית בישראל היא לא מטאל אלא שירים של אותם זמרים שמתחלפים כל הזמן.

Sakura Chan

New member
../images/Emo45.gif זה בכלל מעצבן כי...

כל אדם רוצה להרגיש מיוחד... למשל אני עכשיו ממש לא מרוצה מהמגמת האופנה, כל דבר שפעם חשבתי שהוא מגניב ושהייתי קונה או הולכת איתו עכשיו זה מדי בית הספר החדשים >_> זה כבר לא כיף, הם אפילו לא מבינים את המשמעות של הדברים האלה.. סתם גולגלות זה באופנה עכשיו? יופי! בואו נלבש את זה =_= בעע

אני אישת התאכזבתי כשראיתי את הקליפ

שלהם בMTV יאק. זה כל כך לא וויט'ין!!! אני לא רוצה שאנשים יכירו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כל כך שונא לראות אותם בטלוויזיה.. או נגיד כשמשמיעים אותם ברדיו *אהמ המצעד של 100FM אהמ* נכון, באמת שמגיע להם את כל הפרסום, אבל אני מאמין שכולנו יודעים ומבינים מה קורה כשלהקה נהיית מאוד מוכרת..

למעלה