זה לא בגלל הפרחה הספציפית הזו
אני אסביר לך את זה מנקודת מבט של מטאליסט (ולא בהכרח שלי. כאילו, אולי... אבל זו צורת המחשבה של מי שלא רוצה שפרחה תזמזמם שירי מטאל שהוא אוהב): מטאל (מטאל טוב לפחות) זו מוסיקה מורכבת ומיוחדת, ומי ששומע אותה הוא בדר"כ לא מיינסטרימי ושומע דברים קצת יותר מורכבים ממה שמאכילים אותו בכפית ברדיו. קשה לי לדמיין פרחה הולכת ברחוב ומזמזמת שיר יותר מורכב וכבד (סתם דוגמא, שירים מ-enter למי שמכיר. אני בטוחה שברגע שהפרחה תשמע גראולינג היא תעשה פרצוף מזועזע), ועצם זה שהיא מסוגלת לעשות את זה עם שיר של וויט'ין מעציב כי זה אומר שהשיר הוא לא כ"כ מורכב. חוץ מזה, מטאליסטים (ושוב, אני מדברת באופן מאד כוללני) הם יצורים רכושניים והם רוצים להמשיך להרגיש מיוחדים, וברגע שאיזה פרחה עמכ'ה מהרחוב ששומעת זבל ברדיו שרה שיר שהם אוהבים זה מעציב אותם (כן, הם מאד מתנשאים). ואני דווקא מזדהה עם זה. אם אני אשמע את ויט'ין בגלגלצ כמו ששמעו את אוונסנס, ויש מצב שזה יקרה מתישהו בקרוב, זה בהחלט יפריע לי. וזה לא בהכרח ההרגשה הנכונה, אבל זה עם כל הכנות. מי שזה לא יפריע לו בפורום זה כאלו שנחשפו לזה מראש בצורה המונית (ע"ע מפגשי ישרא ו"אני שומע קצת מטאל בשביל להצדיק את הניטים שאני הולך איתם" או "ראיתי את what have u done בmtv, איזה שיר מגניב, שרון ממש כוסית").