מה

מה

מה תאמר אילו ישנת ובשנתך חלמת ובחלום לשמיים הגעת ופרח יפה מוזר קטפת ומה תאמר אילו בבוקר קמת ובידך פרח מצאת מה אני עושה סדר ומפנה מקום לחדש בין הכתובים שעפים מפה מצאתי כתוב כזה לא ברור לי אם שלי הוא וממש לא זכור לי שכתבתיו בכלל והנה הוא כאן על הדף להנאת הקורא ולכל מטרה אחרת שתימצא עבורו נדמה לי שנכתב בהשראת מדיטציה כלשהי כשעוד הייתי בשרעפים

מגי 336

New member
אומר

שהוסרה המחיצה בין כאן לשם... או שאולי היא בכלל לא קיימת (?) מה שמביא אותי לשאול - בתחילת השבוע שעבר אבדה לי טבעת זו טבעת שאני מאד אוהבת וקשורה אליה רגשית. לא זכרתי היכן הנחתי אותה אז חיפשתי בכל מקום אפשרי במיוחד על השידה שלי שם מונחת קופסה עם חפצים שאני קשורה אליהם במיוחד... כל השבוע חיפשתיה, ואין. אז שחררתי אותה (בעצב) ונפרדתי ממנה לשלום, בתקוה שתמצא מקום ראוי, והנה ביום שישי בבוקר, הופיעה על השידה כאילו מעולם לא נעלמה... ולא... אף אחד מבני המשפחה לא שם אותה שם. היא פשוט הופיעה... מעבר בין מימדים, מחיצות שהושמו והוסרו...? יש הסבר לתופעה? חג חלבי

הסבר? מאיפה לי הסבר?

השערות אולי וניחושים קרו לי כמה מקרים דומים ואני מניח שהיה צורך לחפצים הללו להיות במקום אחר לזמן מה מטוטלת שאבדה לי במקום אחד וחזרה הביתה בעצמה, לאחר כמה ימים מצאתיה על השולחן כשאני זוכר בבירור שאבדה לי בקונדיטוריה שם התגלגלה אל מתחת לדלפק ונמוגה ושתי אבני ריפוי שדרכתי עליהן בלי כוונה ו"נעלבו" לכמה חודשים עד שנרגעו וחזרו

למעלה