מובאה מתחזית פברואר - הרשומות האקשיות

מובאה מתחזית פברואר - הרשומות האקשיות

היי לכולם,
תחזית החודש של הרשומות האקשיות עוסקת בגרום המניע אותנו:

"...בחודשים קודמים היו נקודות בחירה רבות, או פעולות מאזנות שונות לביצוע. היה עליכם להתאמן לעשות מספר דברים, או לצמוח במספר כיוונים בו זמנית. החודש תגלו שנראה שהכול מסתדר במניע אחד...."

תיהנו!

חיבוקים,

חמדה

Apotheosis

New member
שום דבר לא מסתדר בציווי של מניע אחד

כמו "תיקשור אחד אבסולוטי וכולל" - יש יותר מידי "תקשורי ניו אייג'" כאלה - למי שלא מבין מה זה רוחניות - עדיף שיהיו חלק בעידן החדש עם ספרים של קריון - ושילכו לכל מיני "מתקשרי האור והעידן החדש" ושילמדו לבד אם זה משתלם להם תרתי משמע. וזהו. זאת דעתי. היה לכולם זמן להיכנס לנתיב שלהם - ושוב, בחרו להתעלם. הפעם שיקחו אחריות מלאה על כל מעשה ומעשה שלהם - ואין כזה דבר "לא ידענו" או "סליחה זה לא יקרה שוב" ברוחניות - כשאתה פוגע - אתה נפגע. לכן הכל ברוחניות זה חינוך מחדש - ולא "עשה זאת וכך תינצל או תהיה נאור" - אנחנו לא צבא ברוחניות. ואנחנו לא מכונות הרג ברוחנות - במציאות הפיזית כן - כבר נהרס הכל. הפיח - השנאה - הפיזי מתחיל להיהרס. זה מה שקורה כשנותנים לכם דלק ואוכל ואתם רוצים עוד קידמה ועוד גיוון - ב"הכל-בו", הכל כלול - בו אתם "נעזרים" בעולם הפיזי. והורסים את מה שיש לו להציע לאגו שלכם ושל כולם.

Apotheosis

New member
ועוד מתקשרים, ועוד כתבות... ועוד לינקים..

מויקיפדיה... שיהיה. שזאת תהיה הרוחניות של כולם. אני לא רוצה לכתוב פה יותר. ממש ממש לא רוצה

- אני לא רוצה לדעת איזה גורם עוין קורא כרגע מה שאני כותב - לכן,
כמו שכתבתי בפורום "מיסטיקה" -

אני פורש מהרוחניות הזאת של לכתוב בפורומים מה זה רוחניות -

תלמדו לבד - תגדירו לבד - תבחרו בעצמכם מה אתם עושים עם עצמכם -

אני לא רוצה לחנך ולא רוצה לכתוב את דעתי אפילו. תודה לכולם.

Nachmanides

New member
הבעיה ב"רשומות האקשיות" היא פשוטה, וחושפת

הטעיה מכוונת, שלא לומר תרמית:
על פי הגדרתן, ה"רשומות האקשיות" הן רישום (logging) של "ידע יקומי" מן העבר (ויש הטוענים כי גם מן העתיד), אלא שעל פי הגדרה זו, מדובר במשהו "מוחלט" אשר כבר "מקובע" (לפחות ככל שהדבר נוגע לעבר), והנה, כל מיסטיקן המציג עצמו כבעל יכולות קריאה ב"רשומות האקשיות", מספר לנו משהו אחר, שהמשותף הוא סתמיות והעדר ספציפיות...

למעלה