מובטלים שמאלנים לייבוא הכיבוש

מובטלים שמאלנים לייבוא הכיבוש

מובטלים שמאלנים לייבוא הכיבוש די! נמאסו כל התרוצים, ההרג, המחסומים, ההשפלות, הפיגועים. אנחנו מובטלים ככה שיש לנו זמן, לפחות יום בשבוע לצאת למסע הסברה פרטי נגד הכיבוש. (כמובן שגם לא מובטלים מוזמנים). מה אנחנו עושים – פשוט אנחנו מביאים (באופן אישי) את החוויות של הכיבוש ואת יש"ע ממש לכאן – לבתים ולשכונות שנמצאים ליד הבית שלנו. פעולות לדוגמא. פעולה 1 - בריסטול: 1. קחו בריסטול גדול, כתבו עליו לדוגמא: "הכיבוש נמאס, לצאת מיד מהשטחים". 2. עמדו ברחוב סואן למשך שעה לפחות. 3. אפשר לכוון את הפעולה לרכבים, או להולכי רגל. אם להולכי רגל, היו מוכנים לענות בנימוס על שאלות ועל ביקורת. פעולה 2 - "פצועים": 1. קחו קטשופ, שימו קצת "דם" על החולצה או על הראש. 2. שכבו ברחוב למשך שעה לפחות. 3. אפשר לצרף שלט כמו "ישע זה כאן". פעולה 3 – צרוף עוד אנשים: 1. עברו בבתים של השכונה בשעות הבוקר או הצהריים. 2. דברו עם השכנים וספרו להם על היוזמה שלכם, הציעו להם להצטרף לפעילות בשכונה או בקרבתה. הנחיות כלליות: 1. אם מישהו פונה אליכם בכעס, ענו תמיד בנימוס ובשקט. אם רוצים לשכנע מישהו אין טעם לכעוס או לצעוק עליו. 2. פחד גורם לכעס שגורם לאלימות שגוררת פחד. חשוב לשבור מעגל כזה כבר בהתחלה. 3. כדאי לצרף עוד חבר\ה כדי שאחד יוכל להציג שלט או מיצג לקהל והשני יוכל להגן עליו ולדבר עם אנשים אחרים. 4. אם פונים אליכם שוטרים – ענו בנימוס ולעניין. אין לכם ריב איתם, אך דעו את זכויותיכם. על פי החוק, הפגנה של פחות מ 30 איש לא זקוקה לאישור משטרתי. 5. הפעם הראשונה אולי תהיה פחות מוצלחת, נסו להתכונן ולהפיק לקח לפעם הבאה. 6. ביום חם, שתו הרבה והיו בצל. מובטלים שמאלנים לייבוא הכיבוש, זה לא ארגון היררכי. אז אם הרעיון מוצא חן בעיניכם, הביצוע שלו (או של ורסיה מקורית משלכם) וההפצה של הטקסט הזה הלאה היא לחלוטין בידיים שלכם. אתם לא צריכים מנהיגים שיגידו לכם איך, מתי ואיפה הכי "נכון" לפעול. אל תחכו לאחרים שינקטו יוזמה, פעלו וסמכו על עצמכם. בהצלחה

idoz

New member
אני צוחק מהתוכנית המצחיקה שלך

למען האמת אני מקווה לראות אנשים שעושים כך ברחוב כדי שאוכל לצחוק אף יותר.

Azazel

New member
האמת, בהתחלה חשבתי שאתה

שונא שמאלנים, ורוצה לראות אותם נפגעים. מה זה העצות ההתאבדותיות הללו? "עמדו שעה ברחוב סואן" "שכבו שעה ברחוב לפחות" נשמע יותר כמו מחאה נגד תאונות דרכים, אם אתה יודע למה אני מתכוון.

../images/Emo54.gifעל מי זה בדיוק אמור להשפיע?!

סביר להניח שאנשים יגחכו וימשיכו או יגיבו בצורה של איך שמתנחלים מגיבים כשבאים להרוס להם מאחז לא חוקי

למעלה