מובטלת שוב!

המנהל של המסעדה(שהוא גם אחמ"ש)

משהו השתבש אצלו באותו היום -אני באמצע הזמנה והוא נדחף ומדבר עםם הלקוחות ומציע להם את מעדני המסעדה (הלווווווו!! כאילו ,בשביל זה אני פה! )הרגשתי מושפלת עד עמקי נשמתי! ניגשתי אליו ואמרתי "מה הקטע שלך אני יכולה לקחת הזמנה לבד " והוא אומר לי "לא ,את לא יודעת לקחת הזמנה " ואני מסתכלת עליו ה-מ-ו-מ-ה!! כאילו אני המלצרית הכי וותיקה שם נכון שזה לא נשמע הגיוני!!
המלצרים האחרים באים אלי לשאול שאלות על האוכל מהלך העבודה אני זו שמסבירה להם על הכל (בעיקר כי אפח'ד לא רוצה ליצור איתו קשר ) ואני לא יודעת למכור! היו עוד כמה קטעים של אפליות (אני מדברת על מסעדה שהמנהל שלה הוא ערבי אפשר להגיד ,(בעצם כל הצוות)מוסלמי בלי גזענות או משהו אבל יש שם מ-ה ז-ה הפלייה בין גברים ונשים והמקרה האחרון פשוט שבר אותי לקחתי את התיק באמצע המשמרת והלכתי והכי קטע - שהוא פשוט ויתר עלי פשוט ככה לא אמר כלום..

Anna Karenina

New member
חמודה...

כנראה שהוא לא יודע מה הוא הפסיד. תני לו יום-יומיים, לעכל את העובדה שהוא איבד את המלצרית הכי ותיקה שלו, (את בעצמך אומרת שהעובדים האחרים מתייעצים איתך, כי הם רוצים לשמור מרחק ממנו) - אם הוא כזה מניאק, טוב שזה נגמר. אני מקווה שתמצאי עבודה במהרה, שבה ידעו להעריך את היכולות שלך.. בהצלחה מתוקה!

תודה , זה מעודד ../images/Emo9.gif

בטוח שהוא לא יודע מה הוא הפסיד הם כל כך עסוקים בעצמם שם..

Angel lips

New member
לא נורא :)

ויפה על האומץ... אני ממש מורידה בפניך את הכובע אם אני אחשוב שהייתי במקומך לא בטוח הייתי מעירה קמה והולכת מאיפה שרע לי... יש לך אופי חזק ואת מעריכה את עצמך ובטוח במקום אחר יעריכו אותך יותר...

אנג'ל אהבתי את התשובה

קבעתי לעצמי כלל איפה שלא טוב לי אני לא נשארת כי חשוב לי לעבוד באוירה טובה ולהגיע בכיף לעבודה ,כסף זה לא הכל בחיים ..

gesus

New member
הקלישאה אומרת../images/Emo54.gif

שלכל אדם יש תחליף. מחר הוא ימצא מלצרית אחרת אז ככה שאין טעם לקחת את זה אישית.אמנם לפי מה שאת אומרת את הכי ותיקה שם אבל זו לא עבודה לכל החיים,אלא משהו זמני ואין לאבא שלך מניות בעסק. אבל כמו שלכל אחד יש תחליף גם לכל עבודה יש תחליף,כמו שהיית שם מלצרית טובה ככה גם במסעדה הבאה שתעבדי בה תהי טובה.

למעלה