מובטל הי-טק כבר חצי שנה...

gilfiss

New member
מובטל הי-טק כבר חצי שנה...

אני מובטל היטק כבר חצי שנה. סימתי BA ומאז אני מחפש עבודה. אני לא מאמין שאצליח למצוא עבודה במחשבים.בכל פעם שאני מוזמן לראיון,מזמינין ביחד איתי עוד מספר אנשים במקביל,והתחושה היא של שוק עבדים. על כל משרה מתמודדים 50 -100 איש,אז מה הסיכוי של בוגר חסר ניסיון??? בחצי השנה האחרונה אני עובד בלו-טק,מתפרנס בקושי,גם אישתי סיימה MA אומנם עובדת אבל מרויחה שכר נמוך. מה יהיה???? ביי...

KERENHAM

New member
שאלה / בקשה

שלום לך, חבר שלי הוא סטודנט שנה שלישית לתואר ראשון במדעי המחשב במכללת אשקלון. מסיים השנה וממשיך לתואר שני בבן גוריון. האם יש אפשרות שגם הוא יוכל לשלוח אליך קורות חיים?

1t

New member
עבודה

פתוח להקשיב לרעיונות חדשים? אני אשמח לספק פרטים. 054437610 טל

תנסה "לשדרג" את קורות החיים שלך

בשני אופנים 1. תציין קורסים בעלי הקשרים מעשיים (למשל מעבדה בעיבוד נתונים, פרויקט במבני נתונים) + הטכנולוגיות שהשתמשת והציון (במידה והוא גבוה) 2. בזמנך הפנוי תנסה ללמוד לבד טכנולוגיות שאתה לא מכיר ומבוקשות (למשל JDBC או #C או XML בעזרת JAVA ן ++C או אוראקל לעומק וכו) הכל נמצא באיטרנט וניתן להורדה, תכניס את זה לקורות החיים (בתור פרויקטים עצמאיים) , זה יעלה את האטרקטיביות שלך בצורה רצינית, DONT GIVE UP MAN !!

gilfiss

New member
../images/Emo51.gifאתה יכול לשלוח לי לינק של ...

אתה יכול לשלוח לי לינק של חומר לימוד על #C?באיזו סביבה כדאי להתאמן? תודה רבה!!

תחפש באתר של מיקרוסופט, יצאו

גם כמה ספרים על #C בהוצאת מיקרוסופט וגם אחרים, תחפש בחנויות ספרי מחשב (בטח בחנות בטכניון יש), אין לי לינק לצערי

למעלה