מובטל כבר שנתיים
118 ראיונות עבודה במשך שנתיים לתפקיד בבדיקות תוכנה 3 פעמים הכנות לראיונות עבודה - חשבתי שאני סתום ועדיין לא מצאתי עבודה. ************************************************* אז כך : אני הנדסאי אלקטרוניקה סיימתי ללמוד ב 92 מאז עבדתי בתחום התוכנה והמחשבים הן בבדיקות תוכנה חומרה והן בפיתוח תוכנה , צברתי ניסיון רב בבדיקות תוכנה 6 שנים בערך - ו 4 שנים פיתוח בתוכנה ב - C. *****************************************************************| אתם לא מתארים מה שעובר עליי בכל יום. יש לציין שאני מחיפה והגעתי לראיונות עד ראש העין , לוד , אשדוד. חיפשתי היכן שרק אפשר. **************************************************************** לפעמים הראיון הראשון היה עם מנהלת כח אדם - אחת שלא מבינה שום דבר בתחום הטכנולוגי. ואני צריך לספר לה על עצמי - ממש משעמם אותי , הזהרו מראיונות ראשונים אצל מנהלות כח אדם - זה ביזבוז זמן **************************************************************** לפעמים הראיון הראשון היה עם מנהל מיקצועי - ולמרות כל הניסיון שאני מציג התשובות הן שכבר מצאנו מועמד ******************************************************************** בסך הכל בדיקות תוכנה - לא פיתוח. ******************************** אני עדיין ממשיך לחפש. מצפה לשמוע תגובה - מאנשים טובים במערכת.