מובטל מרצון

מובטל מרצון

רציתי לדעת אם יש כאן אנשים במצבי? אני מובטל כבר שנה מרצון. חסכתי לא מעט כסף כשעבדתי ועכשיו אני חי בצורה מאוד צנועה שיכולה להבטיח לי לחיות תקופה ארוכה מאוד על הכסף של החסכונות עד שהמצב בשוק ישתפר ויתחיל להשתלם לחזור לעבודה. בינתיים אני לומד דברים חדשים ועושה את כל מה שתמיד אמרתי שאני אעשה כשיהיה לי זמן (ובעבודה בהייטק אף פעם אין זמן ... או שזה סתם תירוץ). אני מודה, אני בכלל לא בטוח שאני אחזור להייטק. עשיתי את הכסף שלי וסגנון העבודה ההוא התאים לתקופה בחיים שלי שהייתי יותר צעיר ומשקיען. היום אני בהחלט מחפש עבודה רגועה יותר על חשבון משכורת שאולי תהיה נמוכה יותר. אני יודע שיש לי עוד חבר שהחליט לעצור ולקחת פסק זמן "ארוך". השאלה אם יש כאן עוד אנשים כאלו? עכבר

אני חשבתי על זה לא פעם

אבל בסוף החלפתי מקום עבודה למקום יותר קטן ומעניין וכמו כן וויתרתי על הצעה לתפקיד ניהולי כדי לעשות את הדברים שאני באמת אוהב במקצוע. תראה- אם אתה רוצה לצאת בכלל מהייטק ויש לך כיוון זה מצויין. אם אתה רוצה לחזור בעתיד להייטק קח בחשבון שככל שתקופת הניתוק שלך תתארך יהיה לך יותר קשה לחזור מהרבה סיבות. בעצם אתה יכול לחזור בתור יועץ או עובד במשרה חלקית (3 ימים בשבוע) וזה ישאיר לך זמן

למעלה