מובייל פיות למיטת תינוק

shukpuck

New member
מובייל פיות למיטת תינוק

שלום לכולם. ההתרגשות רבה, אח של בעלי עומד ללדת כל רגע... אנחנו עושים לתינוקת מובייל למיטה. המובייל עצמו יהיה של פיות (קנינו צמר אתמול בבית של ביתיק, הדפסנו את הסדנא הוירטואלית, ולא יכולים לחכות להתחיל לעשות...) אבל כאן נשאלת השאלה - איך תולים את זה במיטה? למוביילים שקונים יש זרוע שנצמדת למעקה של המיטה - יש למישהו אולי רעיון איך אפשר לבנות כזו זרוע? כרגע הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו זה לקנות מובייל ולתלות את הפיות שלנו במקום מה שאמורים לתלות.. אבל אשמח להצעות יותר חסכוניות.. (וכמובן בטוחות ויציבות כמו שמובייל לתינוקת בת יומה צריך להיות) תודה!

זו באמת אפשרות לקנות מובייל בשילב

למשל ולהשתמש רק בזרוע אבל לטעמי לא ממש חייבים מובייל במיטת התינוק בדיוק מעל הראש גם בקרבת המיטה תלוי מהתקרה במקום שהוא יכול לראות זה יפה ומעניין לתינוק. תינוקות צריכים להתעורר לאט וברכות לעולם לא צריך להפגיז להם את החושים.

עלמה7

New member
אני תליתי לילדים שלי את הפיות על

המנורה במרכז התקרה. כל הדברים בבמיטת התינוק צריכים להיות עם תו תקן. ממש לא הייתי מנסה לשים שם כל מיני אילתורים של זרועות, שעלולות ליפול עליהם, או שהן לא בגובה מתאים, כך שהתינוק עלול לתפוס את הפיות. צריך לזכור, שבהתחלה הם אולי שוכבים ולא זזים, אבל מהר מאוד הם מתחילים להתנועע, להתרומם ולעשות נזקים לעצמם ולסביבה. דווקא במיטה של הילדים שלי, כשהיו תינוקות קטנים, העדפתי את המובייל המשוכלל של טייני לאב (וסביר להניח שהגיסים שלך יקבלו לפחות אחד כזה). בגלל המוזיקה המרגיעה, שאיתה הם נרדמו בכייף (וכמובן, יש תו תקן).
אם אח של בעלך עומד ללדת, נראה לי שכדאי לפרסם את זה בעיתונות. הוא הגבר הראשון שזה יקרה לו...
בכל מקרה...

shukpuck

New member
../images/Emo2.gif תקשיבו בנות...

נכון שאנחנו נושאות את התינוק, אנחנו מניקות, אנחנו ואנחנו ואנחנו. הוא מתרגש ונמצא בהריון הזה בדיוק כמו האמא. לומד יחד איתה, דואג, מארגן. ולכן - כן!! אח של בעלי עומד ללדת, וכולנו מתרגשים איתו.

מאחלת לכם שתהיה חווית לידה

טובה ושתהנו כולכם מהבייבי שבדרך. גם את נשמעת מתרגשת לא פחות, נכון?

shukpuck

New member
בטוח פחות.. ../images/Emo6.gif

אבל מתרגשת כן... אני חושבת שהכי מתרגשת זו הסבתא שבדרך...

smady a

New member
ממוש זה מקסים בעיניי. גם אני אומרת

כשאחותי בישרה לנו שהיא בהריון. אני סיפרתי כך"היי אחותי וגיסי הריוניים.... זה בסדר גמור. שלא נדבר על הגברים שמקבלים בחילותתתתתתתת....פיהוקי עייפות.... ועוד.חחחח שיהיה בשעה טובה זה מה חשוב.

למעלה