מובייל שהכנתי בסדנא של יום שלישי עם אירית
E e m u n a New member 20/4/07 #2 מובייל קיץ מושקע!../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif גם את נהיית לנו אישה ללא הפסקה....
מובייל קיץ מושקע!../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif גם את נהיית לנו אישה ללא הפסקה....
S shukpuck New member 20/4/07 #4 ו ו א ו ו!!! עוצר נשימה והאביזרים הקטנים החמודים האלו! מאיפה את מביאה אותם?
ד ד נ ד ש ה 1 New member 20/4/07 #6 תודה והאביזרים הפעם כמעט כולן מבית היוצר של יעל המקסימה. ובהזדמנות זו תודה לך יעל יקירתי
ד ד נ ד ש ה 1 New member 20/4/07 #9 אז אני יענה לך../images/Emo8.gifהבת שלה הייתה בארה"ה והביאה לה את האוצרות. אבל יעל כמו יעל נידבה לי חלק משלה....
אז אני יענה לך../images/Emo8.gifהבת שלה הייתה בארה"ה והביאה לה את האוצרות. אבל יעל כמו יעל נידבה לי חלק משלה....
H hen79 New member 21/4/07 #10 דנדשה היקרה שלי, זה מקסים מקסים מקסים. אני מנצלת את ההזדמנות לאחל לכולכן מזל טוב על המעבר מקומונה לפורום! לאירית - כל הכבוד על סדנת ליבוד התפוחים. אני עוקבת אחרי עבודותכן בדריכות
דנדשה היקרה שלי, זה מקסים מקסים מקסים. אני מנצלת את ההזדמנות לאחל לכולכן מזל טוב על המעבר מקומונה לפורום! לאירית - כל הכבוד על סדנת ליבוד התפוחים. אני עוקבת אחרי עבודותכן בדריכות
י י ע ל ר ו ן New member 21/4/07 #14 זה כל כך מיוחד!! היתהה לי הזכות לראות את האורגינאל בהתהוות - פשוט מקסים השקעה ענקית, וכל כך הרבה פרטים. הגלגל משגע וכל כך מתאם כל הכבוד דנדשונת
זה כל כך מיוחד!! היתהה לי הזכות לראות את האורגינאל בהתהוות - פשוט מקסים השקעה ענקית, וכל כך הרבה פרטים. הגלגל משגע וכל כך מתאם כל הכבוד דנדשונת
ל ליאור מלי New member 21/4/07 #16 ../images/Emo140.gifפנינה ויעלי המוביילים שלכן יצירות מופת מושקעות עד הפרט האחרון, משובבי לב ממש