מוביל שרשרת....

avitzurel

New member
מוביל שרשרת....

שלום לכולם ושוב... מזל טוב על הפורום החדש כפי שתבינו במהלך קריאת השאלה תראו שהיא לפריריידרים ולמבינים שבכם. אז ככה הקראנק שיש לי על האופניים הוא Raceface Prodigy DH עם שתי פלטות ובאש גארד. מה שאני רוצה לעשות זה להוריד את הפלטה הקטנה ולהישאר עם פלט אחת. כמובן שזה מפחיד כי אז אם נופלת שרשרת היא בכלל נופלת מגלגלי השיניים ישר לשלדה ואי אפשר לדווש (קריטי לפרירייד) השאלה שלי היא איך עושים את מה שרואים בתמונה. מה שנראה לי שהוא עשה שם זה שם שני באש גארדים פלטה בינונית ורולר לשרשרת של MRP. לעניין: איך עושים את זה? האם אפשר לקנות את הרולר הזה בארץ? האם יש איזשהוא מוביל שרשרת שיהיה טוב לביג היט? תודה רבה אבי צוראל

humaniting

New member
ראיתי בMRP

באתר שלהם יש להם כמה דגמים של מובילי שרשרת כאלה, יש נראה לי כאלה רק מצד אחד וכאלה משני צדדים, נראה לי שאתה צריך בשביל זה לקנות מוביל כזה של MRP (ושיתאים גם לקראנק שלך נראה לי..) חוץ מזה, למה נופלת לך השרשרת ??? היא לא אמורה ליפול..

tzurel

New member
should of would of could of

מה שאמור להיות בפועל ומה שקורה במציאות הם שנידברים שונים לגמרי. השאלה שלי היא איך אני עושה מה שרואים בתמונה? מה האתר של MRP?

קטן

New member
תבוא ביום ד' לאורבן בת"א

ותראה מה אחד החברים עשה (בנה כזה לבד) ותשאל אותו יום ד' 19:45 ככר רבין , אם לא ירד גשם

ilfreerider

New member
כנס...

למה להשאיר רק פלטה אחת וככה להגביל את מס' ההילוכים ל-9 בלבד? יש היום חברות שמייצרות קיטים שיאפשרו שימוש ברולר , בש גארד ושתי פלטות (האמצעית והקטנה) וככה תוכל עדיין להנות מ - 18 הילוכים ועדיין לטפס בעליות כשאתה על האופניים. צירפתי כמה קישורים של חלק מהחברות ולדעתי רובן מתאימות לביג היט. אם תשלח EMAIL לחברות אז תקבל נתונים מדוייקים. אני גם מתעניין בכזה קיט ואני יברר בפורומים "זרים" מה בדיוק מתאים לביג היט ואודיע לך. www.mountainspeed.com/mrp/ www.evilbikes.com/comp_drs.htm /www.blackspire.com/prod_cguide.html www.mrdirt.com/gizmo.htm www.lividcomponents.com מקווה שעזרתי קצת - ILFREERIDER

למעלה