מובי או HD 125??

kly780

New member
מובי או HD 125??

שלום לכולם, מעוניינת לקנות ממש בקרוב כלי 125 סמ"ק- חדש קראתי הרבה לגביי קימקו מובי וכבר הגעתי למצב שאני סגורה עליו אבל קראתי עוד קצת באינטרנט ... וראיתי שיש קטנוע חדש של סאן יאנג (וזה כבר גרם לי להתבלבל) HD125 עם גלגלים יותר גדולים שזה מקנה יציבות ו 12.5 כ"ס לעומת 9.6 כ"ס של המובי השאלה עד כמה זה באמת קריטי כלומר האם באמת יש הבדל? מישהו נסע על הכלי ויכול לחות דיעה?(אומנם כלי חדש אולי מישהו עשה נסיעת מבחן..) האם יש פירוט של נסיעת מבחן באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי שוב, אני מעוניינת לקנות קטנוע חדש ואשמח אם תסגרו לי את הפינה הזאת:) תודה מראש !

kly780

New member
שאלה נוספת..

הבנתי שמובי נוסע 100 קמ"ש בלי בעיה... וזאת מהירות שלא אמורה להרוס את המנוע.. מישהו יודע על איזה מהירות מדובר בסאן יאנג? (ד"א- מגיע עם סבל?) יש סיכוי שפחות מהמובי?

xguy

New member
הבעייה היא שמדובר

בדגם חדש ולכן אף אחד לא ממש יוכל לתת לך דעה. אם זה עוזר הינה לינק למבחן שעשו על הHD200 http://fullgaz.co.il/tests/2005/sh-vs-hd.php

magesty

New member
סוף סוף יש פה מישהו עם ראש פתוח

לקטנועים אחרים יותר נכון מישהי אם באמינות עסקינן אז למובי יש רקורד עם קבלות בסאן יאנג אמרו לי שהוא מגיע ל 120 לדעתי זה הגזמה כנראה שהוא מגיע ל 115-110 HD יש גלגלי 16 שנותנים אחיזה הרבה יותר טובה באיטליה הקטנועים האלה(עם גלגלי 16 ) הם להיט , משום מה אצלנו ממש לא ! בכל אופן אני הייתי בוחר ב HD , לא בגלל שהוא יותר משתלם אלא אני יותר מקשיב ללב שלי מאשר לראש שלי רק אל תשכחי שתצתרכי להפרד מעוד כ 3000 לירות

Marllboro 12345

New member
תשובה

ברשותי מובי שכעת סיימתי את ההרצה. הנוחות טובה,הסיבוב בפניות מאוד מדיוק,נוח לגבוהים,המצערת מגיבה על השנייה,סוחב מצויין. בעקבות הדברים הנ"ל אני מרוצה מהקטנוע. לידע כללי כמה מוסכים ציינו את האמינות ( גם במאמרים באינטרנט) .

kly780

New member
תודה רבה על התגובות- משהו נוסף..

סליחה על הבורות אבל, ההבדל בכ"ס- משפיע על יכולת המנוע? כלומר על מהירות יותר גבוהה?.. ועוד דבר, היתרון שהגלגלים בסאן יאנג יותר גדולים זה רק מהווה יתרון נכון? כלומר אם אני הולכת בסוף על הסאן יאנג זה לא שאני יכולה "ליפול" (מבחינת קנייה, פיזית) בסה"כ אמור להיות את אותם התוצאות (מהירות, אמינות, יציבות) ואולי אפילו יותר טובות בסאן יאנג? שוב המון תודה לכולם

magesty

New member
המוטו שלי קח נסיעת מבחן

היום ראיתי VS125 נוסע ואני חייב לציין שהוא נראה יפה , צליל נעים יצא מהמנוע ונראה שיש לו תגובה נאה

למעלה