ישראל
היא לא יצור חי. למרות שהיא מתנהגת כמו יצור חי היא בסך הכל מערכת שנשלטת על ידי יצורים חיים. וכל מה שמדינות עושות אחת לשניה הוא אלימות ולא הגנה עצמית , לא משנה איזו מדינה - כל מדינה. כי זה הכל מתוכנן מראש. אף אחד לא חושב על זה, אבל זאת האמת. פעולה x תגרור פעולה y אבל את לא יודעת מה תהיה פעולה x לכן את לא יודעת מה תהיה פעולה y . כדי לדעת מה תהיה פעולה x את צריכה להקדיש תשומת לב. לרגע הזה. עכשיו. לי ולך יש תוכן שונה בראש שלנו, הוא מורכב מסיטואציות שונות ששנינו עברנו מילדות. אך התהליך שקורה והדבר שמאפשר לשנינו להגיב לאותן סיטואציות - כאן אנחנו אותו הדבר. ככה שאנחנו שונים רק שטחית. הדעות שלנו והעדפות שלנו לא כל כך חשובים עד כמה שהיינו רוצים לחשוב שהם כן. הם לא. יש בהם יופי , זה נכון. אבל ליופי אין שום קשר לדבר עצמו. יופי קיים בכל סיטואציה ובכל מצב או דבר . התייחסות אל משהו כמובן מאליו היא פעולה שנובעת מבטחון עצמי מופרז , גאווה ודעה קדומה, לא אינטיליגנציה. again , maybe logic אלימות היא שאני פוגע בך, במצב החופש שיש לך או הבהירות מחשבה שיש לך , מה שמאפשר לך לחשוב ולנשום ולחיות. מה שנותן לך את היכולת להיות שפויה , מאושרת , שלמה. ככה שאם אני שופט אותך או טוען שאני מכיר אותך ואומר לך כמה את שווה בדיוק - מספרים , תיאורים , תיוג מסויים - אלימות. שאני פולש לאזור פרטי שלך - זאת אלימות, שאני איכשהו משפיע עליך - דרך ציניות או אזכור שפונה אל הרגשות שלך במכוון- זאת אלימות. שאני מנצל אותך , משתמש בך ככלי או רק עבור סיפוק עצמי וסחר חליפין - זאת אלימות. וכן, יש אנשים שפוגעים בעצמם ובאנשים אחרים וקוראים לזה חברות , אהבה ולא אלימות. אלימות נובעת מחוסר רגישות , שיוצרת התעלמות שנובעת מפחד.