ועוד ביס: True Blood של אלן בול
הסדרה עולה ב-HBO בספטמבר ובהמשך היא תגיע ל-yes. ועוד בסתיו הקרוב ב-yes: העשב של השכן 4 ב-21/9 (יחד עם נשות קבע 2 וכריסטין הישנה 3 שיצרו יחד ערב נשים עצמאיות). אני חייב לומר שבניגוד לעונה השלישית הדי מבאסת, הרביעית פשוט משובחת, מענגת, שגם הרגעים החלשים שלה (והם מעטים) לא מקלקלים. הפאן חזר לסדרה בעונה הזו - ובגדול. אלברט ברוקס הנפלא מופיע בארבעת הפרקים הראשונים שאבא של ג'ודה, בעלה המת של ננסי ואלמלא יהדותה של ג'נג'י קוהן הייתי חושד שהיא אנטישמית עקב הצגת דמותו של ברוקס אבל נו, רק יהודי יכול לכתוב ככה. גאווין וסטייסי המתוקה של ה-BBC תגיע אף היא בספטמבר כמו גם עור רגיש 2. עוד בריטית היא The Fixer וגם Underbelly האוסטרלית העוסקת בקורותיה האמיתיים של משפחות הפשע האוסטרליות ואף נאסרה להקרנה במדינת ויקטוריה דאון אנדר בגלל המשפט שנערך לחלק מהדמויות (האמיתיות). עוד בספטמבר (הגדוש): 2/9 ריפר 4/9 שושלת טיודור 2 איך פגשתי את אמא 3 שני גברים וחצי 5 אקסטרים מייקאובר 3ב (יש עוד שאני פשוט לא זוכר כרגע). עוד שינוי קטן בסטארס 2, החל מספטמבר הפריים טיים יזוז קדימה ברבע שעה ויחל ב-21:45 (כמו סטארס ריל) במקום ב-21:30. הסדרה השנייה בפריים טיים תהיה ב-22:30. לא יחול שינוי בשעות של סטארס 1. נמלטים 4 תגיע אחרי החגים ב-29/10 ובתאריך המאד קל לזכירה 11/11 תגיע גיבורים 3. הישרדות 17 גם תגיע באוקטובר ואני לא רוצה כרגע להתחייב כי דברים תמיד יכולים להשתנות, אבל עונה שלישית של סדרה מסוימת המתרחשת במיאמי גם תגיע באזור אוקטובר/נובמבר. בקיצור, היס מקס יהיה עמוס.