מוגבלת טכנולוגית

maayan2007

New member
מוגבלת טכנולוגית

שלום. קיבלתי מתנה מכשיר סוני אריקסון xperia x10 mini pro פרוץ, הוא ממש נחמד ונוח אבל אני לא מסתדרת איתו. אני יודעת שצריכה להיות לו אופציה לתמוך בעברית אבל לא יודעת איך להוריד אליו עברית. כל המדריכים שמצאתי מתאימים רק בערך, אני לא יודעת לאן להוריד את הקובץ של הפונטים ולא יודעת איפה למצוא את הריקברי שמדברים עליו. גם הבנתי שצריך להיות משהו שמונע ביטול של הפריצה בזמן עידכונים של המכשיר, אבל אין לי מושג אם יש את הדבר הזה ומה זה, איפה אני רואה אותו... אשמח לעזרה, כאן או במייל [email protected] או אפילו בסקייפ maayan007m תודה מראש

Or Amit

New member
מה?

לא הבנתי כלום ממה שכתבת. מה זה פרוץ? שעשו לו ROOT? או שפשוט הוא פתוח לכל SIM? בכל אופן מדריך להורדת עברית: 1. להוריד את z4root‏ מהמרקט ולהריץ אותה במכשיר - המכשיר יבצע RESET. 2. להוריד את הIsraelPack למחשב מהלינק הזה: http://israelpack.googlecode.com/files/IsraelPack_latest.apk 3. להתקין את הIsrael Pack במכשיר (להעביר אותו רגיל דרך כבל, אח"כ להתקין אותו דרך תכנת ניהול קבצים, כמו ASTRO) 4. להכנס לIsraelPack, התוכנה תשאל אם לאשר גישה, צריך להגיד לה Allow. להוריד את הפונטים. 5. בשלב הזה יהיו הרבה מאד אותיות לא מזוהות (במקרה שלי נראה כמו סינית), לא להבהל. לכבות את המכשיר ולהדליק - וזה פועל!

maayan2007

New member
תודה על התגובה

מה זה ROOT? הוא פתוח לכל SIM, איך אני יודעת אם עשו לו ROOT או לא? כשחיפשתי במרקט Z4ROOT הוא לא הניב תוצאות. ובזה זה נגמר...

Or Amit

New member
את יכולה לחפש גם בגוגל את Z4Root

Root היא בעצם פתיחת הגישה למערכת ההפעלה של הטלפון עצמו, ומאפשרת לגשת להגדרות שלו. נכון לעכשיו, יש לך פונטים בעברית במכשיר? את יכולה לקרוא עברית?

maayan2007

New member
התקדמות

אין לי פונטים בעברית. בנתיים הצלחתי להוריד אפליקציה אחת (זה גם נקרא ככה?) לעשות איתה ROOT וזה לא הצליח, ועם השניה שהורדתי הוא תקוע מלא מלא זמן עם ההודעה attempting to aplay root וזהו... האם יכול להיות שהוא מוגן מפני זה? האם אחת מהחברות, גוגל או אריקסון יכולים לנעול את המכשיר או התוכנה ככה שלא אוכל לעשות לפתוח אותו לעברית?

למעלה