מוג'הדין. מכירים?

מוג'הדין. מכירים?

הייתי בערב אוגנדה שהיה בלבונטין בשישי ושמעתי את מוג'הדין שנראה לי שהם הלהקה המקומית הכי טובה ששמעתי ממש מפתיע. ז"א ההשפעות שלהם קצת בולטות מידי וכל מיני עניינים כאלה שדורשים זמן כנראה ,אבל לפחות שומעים עליהם שהם יודעים שקיים עולם בחוץ.האמת היא שהם פשוט מעולים .

uberat

New member
מעניין אותי לדעת

מה ההשפעות שלהם לדעתך? אני אישית חושב שמוג'הדין אחת הלהקות שכבר לא "צריכות זמן", אלא רק להוציא את החומרים לאור, הם בוגרים מספיק ויש להם חומרים מעולים.

דיברתי לרוב על הסולן

כן,הם מעולים,והם בהחלט צריכים להקליט . אני די התבאסתי בסוף הערב שלא היה להם עוד חומרים מוקלטים כי מה שאני שומע פה ברקע זה את הקאבר לזוהר ארגוב מהמיקסטייפ של אוגנדה וזה דווקא השירים החלשים שלהם בעיני .בקשר ל"זמן" והשפעות דיברתי בעיקר אינטואיטיבית אני יכול לומר לפי השיר הזה שהצעקות אלן ווגה האלו נשמעות מודבקות וחסרות מהות .השפעות נוספות- פאן סוניק בטח? בכלל להקות נויז אלקטרוניות ממדפי אוגנה .בכל אופן מה שחלש אצלהם זה רק הסולן . זה שהם הרכב מעולה זה אחד , אבל זה לא כל הפוטנציאל .צריך ווקאלס שבאמת תופס אותך וסגנון ,כדי לקחת צעד קדימה מאיפה שהם נמצאים ולזה התכוונתי ב"זמן". הוא היה די מדהים רק שיעבוד על עצמו יותר .

למעלה