מודאגת.. מודאגת..הסרת שיער מהפנים

מודאגת.. מודאגת..הסרת שיער מהפנים

למומחי פרופורציה שלום! אני בת 23 , ולפני כשנתיים התחלתי הסרת שיער בלייזר מאיזור הפנים. ברצוני לציין גוון העור שלי בהיר. מאז התחלת הטיפול החלו להופיע בפנים שלי פצעים כמו אקנה . מצב שמעולם לא חוויתי ולא היה לי שכן עד לתחילת הטיפול עור הפנים שלי היה חלק. וכן המצב בפנים ממש לא השתפר אלא להיפך.. השיער מתחיל לגדול שבוע אחרי הטיפול ובנוסף לכך הוא גדל בצורה קוצנית- גברית!!! שזו לבד עובדה נורא נורא מלחיצה- כאישה... רציתי לדעת האם זה נכון שאין סיכוי להסרת השיער מהפנים?..בשל בעיות הורמוניליות נשיות..? והאם יש קשר בין הפצעים שהחלו להופיע בפני לבין הסרת השיער בלייזר? יש לציין כי מכשיר הלייזר בו אני מטופלת נקרא לייטשר. ממה שהתחלתי לברר נודע לי שהסיכוי להסרת שיער מהפנים בשונה ממקומות אחרים בגוף הוא אפסי ולפעמים אף מחמיר!!!? אנא תשובתכם בהקדם.. תודה.

lihideprece

New member
לא מקנא בך.....

לא להאמין לחוצפה שיש למכונים להסרת שיער... חבל שלפני הטיפול לא עשית סקר ובדקת את כל הנושא לעומק... ואז היית מבינה שבפנים אסור בתכלית האיסור לגעת בלייזר...כי לייזר לא מוריד כלום מהפנים.....וזה טיפול ארוך מייגע ללא תוצאות.... אני הייתי ממליצה לך על סמך מה ששמעתי לפנות לטיפול באפילציה... זה יכול לעזור...ורק לידע הכללי שלך....לייטשר..-זה טוב רק לגברים... אני גם עושה הסרת שיער עכשיו...אבל במכשיר אוראורה...ואני אגידלך את האמת אני גם מאוכזבת כי נראה לי שגם אני עשיתי טעות כי גם אני עשיתי במקומות עדינים(אמנם לא פנים)אבל מקומות רגישים אחרים....ואני עכשיו ממש כמוך מתה מפחד ממה שהולך לצמוח לי אסור לך להאמין לפרסומות...הם כולם משקרים...........

הסרת שיער

אופק היקרה קשה לי ממש לענות על שאלתך כי אין לי פרטים מלאים על מצבך. לא ברור מה סוג עורך, איזה שיער היה קודם לתחילת הטיפול ולמה לאחר שנתיים מתחילת הטיפול המטפל/ת לא שינה את הטכניקה, העוצמה או המכשיר. רופא צריך לראות אותך כדי לבדוק איפה בדיוק הבעיה והאם היא קשורה לטיפול. ככלל, הסרת שיער מהפנים נושאת שיעורי הצלחה מאד גבוהים, בניגוד למה ששמעת, אבל הכל תלוי כמובן במטפל ובסוג הטיפול.

מודאגת.. מודאגת.. המשך!

ראשית תודה שחזרתם אליי עם תשובה. ממה שהבנתי מתוכן המייל ששלחתם אלי מובן כי בשונה מכל הקביעות ששמעתי כי הסיכויים להסרת שיער מהפנים הם קלושים, המסקנה שלי: מהמייל ששלחתם הוא שאכן יש סיכוי להצלחה בהסרת שיער מהפנים . כי האמת ברוב המכונים שבדקתי באינטרנט ובפורמוים שהייתי כולם אמרו לי שהם סובלים מאותה בעיה גם שיעור יתר ופצעי אקנה. והם חשבו שרק הם. עד שהם קראו את המייל שלי... סוג העור שלי כפי שציינתי הוא לא בעייתי בכלל ומעולם לא היה עד עכשיו... והמכשיר בו אני מטופלת הוא לייטשר.. רציתי לדעת :באילו מכשירים המכון שלכם מטפל??? והאם אם אחרי שכבר התחלתי טיפול במכון אחר שטיפל בי במכשיר הלייטשר אפשרי יהיה להתחיל טיפול חדש?... והאם עור הפנים שלי לא ימשיך לההרס כתוצאה מכל הטיפולים שלי?... תודה..

הסרת שיער

היי שוב אין שום סיבה שעור הפנים ייהרס כתוצאה מהטיפול, ואם הוא מגיב לא טוב יש לשקול מחדש את הטיפול ולבדוק אם יש צורך בשינוי הטכניקה, המכשור ו/או העוצמה שמשתמשים בה בטיפול. סוג המכשיר הוא חשוב אבל הוא לא הפרטמר החשוב ביותר. מה שחשוב בטיפול הוא ההתאמה המדוייקת לנתונים האישיים של המטופל, והשילוב בין המכשירים והטכניקות השונות. אפשר להחליף את המכשור והטכניקות תוך כדי טיפול והרופא/ה המטפל/ת אמור להיות רגיש לכל תגובה שלך ושל עורך. עלייך לקבוע פגישת ייעוץ כדי לבדוק מה קרה לעורך ומדוע, ואיך אפשר לטפל בו מבלי לפגוע בו. לאחר פגישת ייעוץ תוכלי לבקש לדבר עם מטופלים אחרים ולהתרשם. הרס העור אינו עניין שבהכרח כלל וכלל.

shiraz10

New member
התופעות הארורות שמנית- מוכרות!

לייזר בפנים הנו הרס אימתני! השיער גודל בצורה קוצנית וקיצונית...!!! כפגועת שיטת הלייזר הידועה לשמצה הפסיקי את הטיפולים- לאלתר!!! רק אפילציה(השיטה היעילה והבדוקה שהוכיחה את עצמה) אצל אפילטורית מוסמכת תוציא אותך משורש הבעייה(תרתי משמע) לאט אך בטוח! ואת מוזמנת לבדוק אצל רופאים מוסמכים בלתי תלויים (לא אינטרסנטים ונטולי מניעים אלו ואחרים..) אם תרצי פרטים נוספים אשמח לסייע בעדך... שעירה בדימוס חלקה לצמיתות!

למעלה