מודה-אני מכורה לפאזלים

SimplyMe1

New member
מודה-אני מכורה לפאזלים

קודם כול אני רוצה להגיד שאני מאוד שמחה שיש עוד מופרעים (ומחוץ לארון
)כמוני-שאוהבים פאזלים. אספר קצת על עצמי: בת 18 וחצי,חובבת פאזלים מאז שאני זוכרת את עצמי,למרות שכמה שנים הייתה הפסקה של התחביב,אבל חזרתי אליו ובגדול. בחודשיים האחרונים של החופש(ולפני כן-בשנת הלימודים האחרונה שלי בתיכון)השקעתי פחות בתחביב,וזה בעיקר בגלל שביליתי הרבה מחוץ לבית כי אני לפני גיוס,ובנוסף לתחביב הנ"ל-אני גם אוהבת ים,ספורט,פעילות מחוץ לבית(פאבים וכו'
),בילוי עם חברים..וכול זה הוריד מתשומת הלב שלי לתחביב הפנים ביתי שלי-הרכבת פאזלים. תכלס כול המשפחה בעסק הזה(חוץ מאמא שלי שאין לה ממש סבלנות ומדי פעם מרכיבה איזה חלק כשיש פאזל על השולחן בפינת אוכל הענקית)וכולם אוהבים את זה. לגביי-מס' החלקים בפאזל-עדיפות ל1000-2500,פאזלים בסגנון פנטזיה,צבעוניות ופאזלים זוהרים בחושך(זה מה שאני אוהבת להרכיב,אבל עוזרת גם לבנות פאזלים שאני פחות אוהבת..קלאסיים יותר שתולים בגרמי מדרגות בבית,ובחדרים שונים)-בסגנון שבתמונה המצורפת למשל זה מה שאני אוהבת. בקרוב אעשה הפסקה נוספת(וכנראה שגם קצת ארוכה)מהתחביב הזה שלי,אני אתגייס ויהיה לי הרבה פחות זמן לזה כי בחמשושים אני מניחה שאצא יותר ואבלה עם החברים\ות.. ולבינתיים אצרף אתר(שסביר שהמכורים מביננו יכירו אותו)שלא ראיתי שמופיע בטאגליינס ובדף הפורום. המשך יומטוב,

SimplyMe1

New member
טוב,המחשב מסרב לשלוח תמונה

אז הכוונה היא לאלו של ג'וזפין שיש באתר..

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה....../images/Emo140.gif

אנחנו שמחים לצרף חובבי פאזלים לשורותינו. בהתחלה חששתי שלא יהיו הרבה מצטרפים, אבל אני רואה שיש עוד הרבה כמוני....

SimplyMe1

New member
תודה....

ואני מאמינה שעוד ועוד אנשים יבואו לפורום וישתתפו בו בעיקר בימי החג ובחורף-כי זה תחביב שהרבה משקיעים ומתוודאים אליו בעיקר בחורף כי אין כ"כ לאן לצאת והרכבת פאזלים זה אחלה של דבר בשביל להעביר את השעות בכיף. כמה זמן את כבר מרכיבה?

Puzzluna

New member
המון זמן!

התמכרתי לזה בתקופת הצבא. היו לי לילות לבנים בגלל הפאזלים, פשוט לא הצלחתי להתנתק.... מאז עברו הרבה שנים ויש לי תקופות רגועות (פאזל על השולחן) ויש תקופות שאני קונה הרבה ומרכיבה הרבה. יש לי המון פאזלים (מדובר בעשרות) מורכבים ומפורקים בכל מקום. אני משתדלת לא להעמיס, יש לי רק שלושה פאזלים תלויים בבית וכמה בעבודה את השאר אני מחלקת למשפחה וחברים או מפרקת ומחזירה לקופסא.

למעלה