מודה ואודה ל... משהו מערן וכן מלאונרדו

חדשה7

New member
מודה ואודה ל... משהו מערן וכן מלאונרדו

שמי חיה, ת.ל.17.7.58 - ואשמח לקבל מידע על הנושא הכספי הקשור לעולמי. מה יהיה ואיך יהיה? האם השפע שאני מרגישה כחלק ממני, יראה את פניו בגלגול הנוכחי? לפעמים אני תוהה אם זה כמו בעסקאות - אני אומרת לעצמי שיש לי שני ילדים נפלאים - דניאל - 22.2.98 רונה - 21.7.00 וכמובן שבריאותם ואושרם שווים את כל הכסף בעולם ושווה להיות בחוסר כסף עבור זה. אז אם זו העסקה שעשיתי טרם בואי לעולם עם אלוהים ו/או שליחיו - זו עסקה אחלה ואני מקבלת אותה. אבל אני תוהה אם 'מותר' לי לבקש עוד? לבקש אהבה אמיתית בזוגיות כפי שאני עורגת אליה, לבקש פרנסה ושפע, לבקש חירות וענווה. לבקש סבלנות ויכולת הכלה גדולים יותר. ועוד ועוד. יש בי המון כוח ואופטימיות להמשיך למרות נפילות בשל דאגות הישרדות. אבל לפעמים בא לי לנוח, כאילו לצאת לחופשה מהדאגות ולצוף בבריכה. יש מצב?

העין3

New member
חיה יקרה מפז.

את אם השנה ומבחירה את נותנת את כל כולך לילדיך... את מחוברת לקרן השפע ותמיד מסתדרת בסוף אבל כמו כל פולניה טובה את כבר תנוחי בקבר
אבל באמת חיה את לא מסוגלת לחשוב לגרע על חופשה ולפעמים את נשברת קצת ומרגישה עייפה .... אבל מיד מתעוששת וממשיכה קדימה. כבר השנה תשתחררי קצת כלכלית ותתחילי להרגיש קצת אויר אבל כמו תמיד מיד תחשבי למה עוד זקוקים הילדים או הסובבים אותי... תמשיכי בדרכך היא מדהימה ישרה ונכונה. זוגיות... עוד קצת סבלנות היא בדרך. ערן.

חדשה7

New member
האם יודע אתה שאתה מתוק????

תגובתך מתוקה לי כמו דבש ומעבירה בי נועם. אז טוב שיש לי למה לחכות בהולכי בדרך הנכונה. הרבה תודה לך ושהטוב ילון במעונך תמיד וישקה את סביבתך.

למעלה