מודה ומתוודה

מודה ומתוודה

לא ראיתי אתמול את הפרק. מישהו מוכן להשלים?

mayahi1

New member
צפניה, שאתה תפספס פרק?

המורה שלי בכיתה א' היתה אומרת: "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?"
ת'אמת, גם אני פספסתי. מצטרפת לבקשה לקבל תקציר עינייני לפרק (dans girl, את שם?) תודה רבה.

mayahi1

New member
אה, משחק טאקי. עכשיו הכל ברור...../images/Emo13.gif

אז מה עם התקציר? למה אף אחד לא טורח לרשום לנו כמה מילים? ככה משאירים אותנו באפלה?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif קוראים לי דפי ../images/Emo13.gif (או אם את ממש מתעקשת סופר דפי סונדרה../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif מממ הפרק של אתמול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני במצב די מסריח בשעות האחרונות, מתה מהמתמ' שעליה אני נבחנת מחר, אז מחר, אחרי המבחן, כשכל הפאקינג לחץ הזה ירד לי מהגב אני אכתוב על מה הפרק היה... אני רק רוצה לציין את העובדה הבאה בשביל צפניה רק שידע שלא כדאי להפסיד את פרק הבא בשביל משחק טאקי, אוון נודיסט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מחר אני כתוב תקציר

mayahi1

New member
נמתין בסבלנות בקוצר רוח לתקציר

אני מקווה שהיום יש לך מצב רוח, אחרי המבחן. איך הוא היה?

תקציר

אבל באמת מקוצר, כי אני גרועה בזה: אוון וג'מיימה מסתדרים מצוין, וכשהיא פוגשת את אלכס הן הופכות לחברות. גב מתוסכלת מהקשר עם דומיניק מאז שפגשה את אשתו, אבל הם ממשיכים להפגש. מריסה, בחורה חדשה במשרד של ג'ייסון, מתחילה איתו וממש מתעלקת עליו, מתנחלת אצלו בדירה, מתיישבת לו על הוריד גם בשבת בפארק, מציקה לאנגוס, שוכבת איתו, ובסוף מוצאת את גב בדירה שלו (שיחה ידידותית, נו), נכנסת להיסטריה וצווחת עליו שהוא שקרן מניאק שניצל אותה. קלי נלחצת (כמה מפתיע) מהעובדה שניית'ן יהודי ושהיא לא כלולה בארוחות ליל שבת של משפחתו, ומתחילה לחקור לגבי גיור. פיה מצמצמת מאד את התפקיד של ריצ'י בסדרה, כנקמה על רצונו לעזוב. נראה לי שזהו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגררר אני רציתי../images/Emo10.gif אבל יש לי מה להוסיף (רק לא להתפלא אם זה יהיה סובייקטיבי כמעה), פיה מצמצמת את התפקיד של ריצ'י עד שהיא תוכל להעיף אותו מהסדרה לגמרי,ומשו מאוד חשוב, ג'מיימה (כלבהההההההההההה../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif) שואלת את אלכס אם בינה לבין אוון (ההורססססססס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif) יש משהו, ואלכס עונה שפעם היה אבל עכשיו הם רק ידידים.... חוצמזה היא סיפרה הכל.... אוף את באמת חולקת איתי ועם נדיה מוח!!! עכשיו יש לנו רק שליש!!!! גררררררררר והמבחן הלך זוועה, אני מחר הולכת לדבר עם המורה על הנכשל (הנוכחי) שלי... אההה ולפני שאנימסיימת את ההודעה, רק משו מאוד מאוד מאודדדדד חשוב להגיד, אוון נודיסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

'צטערת!! ../images/Emo10.gif

לא יקרה שוב. מה שכן, את הפרק הבא אין מצב לפספס בעד שום הון של טאקי שבעולם!

אי י ל ת

New member
תוספות לתקציר

ריצ'י ממש המום כשהוא מבין שמצמצמים אותו בסידרה עד לסילוקו הסופי. פיה מסבירה לו שלא נושכים את היד שמאכילה אותך, ושילך עכשיו לשחק באיזה תיאטרון איכותי שמופיע באיזה מחסן ל 10 אנשים. ההלם של ריצ'י מציג אותו כאדיוט גמור. יום אחד הוא בא ומבקש להתפטר, ויומיים אחרי זה הוא המום מזה שמצמצמים אותו? באמת כסיל לא קטן. גב מתנהגת קצת בקרצתיות כשהיא מתקשרת לדומיניק כשהוא יושב במסעדה עם אישתו. היא שומעת את הנסיונות הדיפלומטיים שלו להתחמק, לסיים את השיחה בלי להסגיר את עצמו, אבל ממשיכה, ועוד חייבת להודיע לו שהיא אוהבת אותו ומתגעגעת אליו. וקלי... מתוקה. פתאום קולטת שאם היא לא בסעודת ערב שבת אצל אמא של נייתן, היא כניראה לא ממש בפנים. ולפי התקציר של הפרק הבא היא הולכת להתפדח שם... לא נעים... כבר כמה פרקים שמירנדה לא מקבלת אפילו שורה, מה קורה? ולא יתפתח איזה רומן חדש עם השותף החדש שלה לדירה??? ממש מתבקש!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ כריסטיאן ומירנדה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif רעיון מעניין../images/Emo62.gif אבל אני לא יודעת, אני פשוט לא מצליחה לראות אותם ביחד... כאילו הם לא מתחברים לי כל כך... מוזר אבל היא באת לא קיבלה הרבה שורות בפרקים האחרונים../images/Emo4.gif

mayahi1

New member
תודה על התקציר. עכשיו אני מרגישה

כאילו ממש ראיתי את הפרק. אתם מתוקים.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif סלחתי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif.... פרק הבא (אוון נודיסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif) הוא פרק היסטורי, שאני הייתי שמחה אם יוסיפו לי את שידורו אל תוך תוכנית הלימודים לבגרות בהיסטוריה של שנה הבאה../images/Emo70.gif כולל תמונות להמחשה../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

למעלה