מודה - ממש לא שמתי לב לזה בהתחלה

RenanaD

New member
מודה - ממש לא שמתי לב לזה בהתחלה

אוח, אני אוהבת אותם

RenanaD

New member
ב-"הוריקיין", דקה 9:56

כשתומו מתכופף ומוציא מהקופסה הנעולה את הפתק הזה.

RenanaD

New member
זה סיפור עתיק

שני בדיוק הסבירה על זה לא מזמן. בקיצור: הלהקה שלחה את האשלון למשימה - לגלות מה זה "ארגוס אפוקרפקס". הם התייחסו לזה הרבה בעבר. אם אני זוכרת נכון, הם גם ביקשו שמי שמגלה לא יגלה לשאר, כדי שלכל אחד תהיה "חוויית גילוי" פרטית משלו. אז אם תכנסי לפורום הרשמי תוכלי לראות שרשורפלצת ענק שאנשים מתחרפנים לגלות מה זה... חחחח הרבה שעות הושקעו בחיפוש. את בקטע? אפשר לאחל לך בהצלחה?
אופקיטה, תעזרי לי להסביר, את הרבה יותר בעניינים! (הזכרת לי עכשיו את התמונה הזאת
)

RenanaD

New member
כן, תודה לאל... גיליתי לפני כמה חודשים או

שבועות, ממש לאחרונה.

Carpediem24

New member
חח מאוד מעצבן חח

אני כבר משתגעת!מה לא עשיתי.... הורדת תוכנה להפיכת שירים, קריאת השירים מהסוף להתחלה ומכל כיוון אפשרי. הורדת תוכנה לSLOW MOTION של הקליפים שלהם חחח חברים שלי לא יכולים לשמוע אותי מדברת על זה חחח וכל פעם שאני חושבת שאולי אני מתקדמת אני מגלה שלא חחח.

DarkSecretLove

New member
לא יודעת כמה אפשר להוסיף יקירה

הAA הוא משהו שהלהקה "החביאה" ובעזרת רמזים המעריצים צריכים למצוא מה הוא הדבר הזה. ברגע שאתה יודע מה הוא הAA אסור לך לספר לחברים בגלל שכל אחד צריך למצוא מה שהוא חושב שזה הAA . ככה שגם אם יש לכם את התשובה הנכונה אתם לא יכולים לדעת אם זו היא .בגלל שאסור לדבר על זה בכלל. הבנים החביאו רמזים רבים בדברים רבים.אבל שוב אני לא יכולה להגיד על זה שום דבר. אני גליתי את הAA לפני כ4 שנים...אחרי עבודה קשה

למעלה