מודה

דרור 77

New member
מודה

אני לא יודע מה להגיד על אהבה וירטואלית אבל אני חייב להודות שיש יופי מסוים בלהתכתב דרך הרשת, כנות וחופשיות שאין בחיים האמיתיים...

../images/Emo142.gifיופי וירטואלי

זה מחזיר לימים בהם התכתבנו ולא היו טלביזיות פלפונים וכל האביזרים המודרנייםץהרגשת את הדף ביד והרחת את השני. הדמיון האשליה והחופשיות פועלים כאן.אתה יכול לספר שאתה נסיך יפיפה ואין מוחהץנחמד אבל יש לסנן את אמיתות הדברים וכן לסנן סוטים

mr_lonely

New member
או...יש לי כמה "דפים" כאלה...

מצהיבים...בלויים...חלקם קרועים...נייר מכתבים... דף ממחברת...פיסת נייר... אני שומר את הדפים האלה מכל משמר...נוסטלגיה לשמה....

דרור 77

New member
אני דווקא חושב

שההתלהבות מלעמיד פנים שאתה מישהו אחר דווקא עוברת מהר, הריגוש האמיתי לדעתי הוא לחשוף את האמת, שקרים נפוצים במציאות, בהתכתבות ניתן לומר הכל ללא חשש זה היופי

mr_lonely

New member
יש בזה משהו...ומנגד...

אם כל כך יפה...מה החשש ? למה לא להגיד בשמך ? לא יודע...גם לי אין תשובה לשאלה זו....

BurgerQueen

New member
למה לצאת מהנחה שכולם משקרים????????

אנשים חושבים שהכל באינטרנט זה אשליה ושקר וכולם מספרים סיפורים דימיוניים ומבלפים. ממש לא. אני מדברת כ8 שנים וחצי באינטרנט (צ'טים מכתבים ולפעמים זה עבר לטלפון, לא יותר) ומעולם לא שיקרתי לאנשים בקשר לגיל, מראהף סטטוס משפחתי, בטח לא לחברים שלי. אני מתייחסת ברצינות תהומית לאנשים שהיכרתי פה, ושהפכו לחברי נפש שלי, ואני אוהבת אותם ומכירה אותם יותר טוב מחברים שלי בחיים האמיתיים, מה שנקרא. לא הכל שקר פה, אלא אם כן זה חרא של בן אדם, שמתבייש בעצמו או סתם שקרן כרוני. יש אנשים כנים, אמיתיים ומקסימים שהיכרתי פה, ומי שמשקר אני ישר יודעת את זה ולא מתעסקת איתו.

../images/Emo54.gifאני......

כמעט שנה פה בקרוב בעולם האנטרנט בחצי שנה האחרונה בכנויי הקבוע הנ"ל מעולם -אבל-מעולם לא ניתקלתי באנשים שהיו לא אמיתיים מן העבר השני כל מיפגש אנושי כזה >וגם אחר< מרתק בעיניי חבל שלא כולם מבינים את זה ...מהמקורבים... שימו
שישנם כנויים שמחליפים את עצמם בזמן כתיבה בפורומים גם מעניין.... נהנית מכל רגע שמתאפשר לי! פה! בעולם הדממה.

naughtybabe1

New member
../images/Emo45.gifgueen

i have to agree with u i have been in the chat and fourms for over a year and i have met so great ppl , some have become my good friends in real life and some stayed only in the computer but great friends there. so i don't believe everyone in chat r liars but i do think that because there is such a bad stigma on chat we have hard a time believeing even the ppl that r telling the truth.
babeeee

BurgerQueen

New member
../images/Emo9.gifנכון.

יש אנשים שלא משקרים, יש אהבות וחברויות אמרת באינטרנט, יש פעמים שיותר מב"חיים האמיתיים". אצלי למשל.

למעלה