מודחי כוכב נולד ב-

מודחי כוכב נולד ב-../images/Emo43.gif

מודחי כוכב נולד ימשיכו לשיר בפורום הרשמי! בשבוע שעבר הודחו ניסים בר חיים ושחר אלגבי מנבחרת כוכב נולד. בשעה 16:00 שניהם יתארחו בתפוז וישיבו על כל מה שתרצו לשאול אותם. אל תפספסו! האירוח של ניסים בר חיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=142940004 האירוח של שחר אלגבי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=142971587
הזמנה לבוקר של כיף עם הילד ואיתנו בקולנוע! לקראת הקיץ שבפתח, אתר תפוז אנשים יערוך הקרנה מיוחדת של סרט הילדים החדש "דב דב הירח" ומזמין את גולשינו ההורים + ילד אחד לצפות בו איתנו! רוצים לדעת עוד? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=142986631
רוצים כרטיס זוגי למופע של עוזי פוקס? עוזי פוקס - זמר ויוצר, מחלוצי הרוק הישראלי ואבן יסוד במוסיקה הישראלית יוצא במופע חדשני וייחודי עם שירים מכל התקופות. אתר תפוז מחלק כרטיסים למופע ומזמין אתכם לענות על חידון בנושא עוזי פוקס בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=143043426
יש לכם תמונה המנציחה רגע זוגי מיוחד? העלו אותה בפורום חתונות. שני זוכים יקבלו חבילת צילומי חתונה או אירוסין, מתנת הצלם אילן סבירסקי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=143032986
מהו הקו שעובר בין דמיון למציאות? שתפו אותנו בפורום דמיון מודרך ו-NLP ואולי תזכו בספר " "רחוב אחר", בהוצאת זמורה ביתן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=482&MessageId=143035114

צונית

New member
אני זועמת!!! ../images/Emo46.gif

אתמול הייתי בסופר פארם כדי לחדש את אספקת הנייל טק שלי (אגב, בסופר פארם רמת אביב זה עולה 70! בניו פארם בנתניה ראיתי ב106!!! שערורייה!) בכל מקרה, הייתה שם אמבטיית לקים כזו של ג'ייד, מבצע בעשרה שקלים. הכל טוב ויפה. באה להסתכל על הגוונים, ומריחה ריח חזק של לק. יושבת לה דיילת ליד האמבטיה, עם לק טרי על האצבעות והיא עושה רוח עם הפה כדי שיתייבש. לא תגידו על אצבע אחת, לנסות... משהו (לא שאני חושבת שזה בסדר, אבל ניחא) על כל עשרת האצבעות היא מרחה לק - וראיתי את הגוון מונח שם בין הלקים. (עכשיו, אולי אני סקפטית אבל לא באמת נראה לי שהיא קנתה את הלק הזה באותו רגע ושמה אותו.) לדעתי היא פשוט לקחה בנונשלנט לק מהאמבטיה, מרחה אותו והחזירה. וזה פשוט מרתיח לי את הדם!!! איך אפשר לקנות מוצר כשאנחנו לא יודעות אם הוא חדש או משומש?
למה לא מקפידים על הדברים האלה? לא תגידו לקוחה הגניבה מריחה. דיילת בכבודה ובעצמה יושבת לה שם ומשתמשת בלקים, ויש שם עוד לפחות 7 דיילות! איך אני אדע שלא כולן התחילו את היום שלהן במריחה של לקים שאנחנו אח"כ קונות? בסוף קניתי רק לק אחד של קרליין אחרי שבדקתי מכל הכיוונים שהכמות שלו בסדר ושהוא לא ננגע (אבל אין לי באמת דרך לדעת). אני חושבת שצריכים לעשות איזה סוגר בטיחות על לקים. מה זו ההפקרות הזו? אנחנו משלמות מחירים מופקעים ומקבלות סחורה משומשת! מי שמע על דבר כזה?? החלטתי לשלוח מייל תלונה לסופר פארם. ועד אז אני לא קונה שם יותר לקים. תודה על הקריאה, סתם רציתי לשתף.

Ultra marine

New member
צודקת בהחלט!

עוד סיבה שבגללה אני לא אוהבת לקנות לקים בסופר פארם. כמובן שזה לא עובד לי ואני כן קונה.. אבל אני רוצה לקוות שאילו שאני קונה לא משומשים!

רחלי ג

New member
אני הייתי אומרת לה את דעתי על המקום. את היית

עדינה. לא אמרת כלום?איך התאפקת? פעם היה לרבלון ניילון צמוד כמו שיש בבקבוקים או בצנצנות חרדל. נעול וסגור ורק כשקנית ולקחת פתחת לעצמך.אף אחד אחר לא יכול היה לפתוח את הבקבוק אין את זה יותר,לצערי אני בטוחה שהיא לא היחידה בין המוכרות בפארם ויש עוד כדוגמתה. לא יאמן!

צונית

New member
כשמדובר בבחורות בגיל שלי

אני לרוב לא מתביישת. אבל היא הייתה מספיק מבוגרת כדי להיות אמא שלי, לא הייתי מסוגלת לומר מילה...

lilo4

New member
אבל זו הנורמה

הרי חצי מהדיילות בערך מגיעות לעבודה ומתאפרות מהטסטרים, אז אם מותר להן להתאפר מהסומק והפודרה והמסקרה- אז למה לא למרוח גם לק?? הרי זו הנורמה בחנויות האלה, וברגע שמאפשרים להן לעשות את זה, וברגע שאין הוראה חד משמעית שלא פותחים לקים, זה לא ישתנה. אם יחליטו להקציב מהמלאי לקים לטסטרים- זה אולי ישתנה. אבל עד אז? הזכרת לי פעם שהגעתי לאחת החנויות האלה ממש מוקדם בבוקר, בערך חצי דקה אחרי הפתיחה. שתי דיילות הסתובבו ליד הסטנדים השונים והתאפרו. לא היה איכפת להן שהן תקועות לי באמצע הדרך ומפריעות לי להסתכל על מוצרים ולבחור את מה שאני רוצה

צונית

New member
האמת

שמצפים מהדיילות להיות מאופרות, ולהיות מאופרות במוצרי החברה. עבדתי בערך שתי דקות כדיילת של MUFE ונתבקשתי להתאפר בטסטרים כתצוגת תכלית של המוצרים. העניין הוא שאין טסטרים ללקים ואין הקפדה ואין פיקוח. זוועה, פשוט זוועה.

lilo4

New member
אין לי בעיה עם זה

הדרישה הזו מהדיילות היא לגיטימית, יותר מזה- דיילת צריכה להכיר את המוצרים שהיא מוכרת. אין לי בעיה גם שהן מתאפרות מהטסטרים [מעבר לעובדה שזה דוחה ומטונף ברוב המקומות]- אבל הן לא צריכות לעשות את זה בזמן המשמרת שלהן, ובטח לא כשזה מפריע ללקוחות, וכשהן עסוקות בזה במקום לתת שירות. גם אני מגיעה לעמדה שלי לבושה ומאופרת. אני לא מתחילה את המשמרת שלי ואז הולכת להתארגן ולהתאפר ולהתלבש.

Ultra marine

New member
יש הבדל ענק בין שימוש בטסטרים

שזאת בדיוק המטרה שלהם!! לבית להשתמש במוצר סגור שאת מוכרת אותו כשלם / חדש. ברגע שהן נגעו בלק הוא הופך למשומש. אם הן התאפשרו מהטסטר - בסבבה שלהן! כאילו שזה לא מה שקורה במאק, מאדינה וכו' שהמוכרות מתאפרות מהטסטרים..

lilo4

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי

גם בעיני זה מגעיל שהן פותחות לקים ומשתמשות בהן. פשוט ציינתי את העובדה שזו הנורמה- שמותר להן להתאפר מהטסטרים, ובגלל שאין הוראה חד משמעית לא לפתוח לקים הן עושות גם את זה. אין לי בעיה שהן יתאפרו ממוצרי החברה. אבל יש לי בעיה שדיילת עושה את זה תוך כדי המשמרת שלה, תוך כדי זה שהיא מפריעה ללקוחות כמוני לגשת למוצרים ולבחון אותם, וכמובן שיש לי בעיה כמוכן עם העובדה שהן משתמשות במוצרים שנמכרים אח"כ בתור חדשים. זה כ"כ לא חדש לי שההתנהגות של הדיילות האלה ברוב המקומות הוא מזעזע. יצא לי לפגוש מעט מאוד דיילות שהיו מקצועיות באמת.... וזה חבל. וזה לא אשמתן- אלה הנורמות, ככה מלמדים אותן לעבוד, לא נותנים להן מספיק הכשרה ואין שום הוראה שאסור להן לעשות את זה.

LullaBelle

New member
אבל ללק אין טסטר

כך שזה בעצם כאילו הדיילת פתחה סומק חדש, התאפרה בו ואז הסומק הנ"ל נמכר ללקוחה - מבלי שלהקוחה בכלל יודעת שהשתמשו במוצר. ברור שהדיילות משתמשות בטסטרים, וגם אנחנו כלקוחות משתמשות [או לפחות בתיאוריה =)]. אבל המוצרים האלה לא נמכרים לאחר מכן, אף אחת לא מקבלת מוצר משומש עם אלוהים יודע איזה דברים שמשתמשת הקודמת העבירה לשם. [כי גם אם אין שם חיידקים מסוכנים - ואללה, אני לא יודעת אם הדיילת הזאת רחצה ידיים אחרי שירותים.] אגב, חבל באמת שללקים אין טסטרים.

danra

New member
מחריד

זה בדיוק מה שכתבתי פה לפני כמה ימים. זו נורמה שם וזה מגעיל!

iefrat

New member
אולי להחתים על עצומה ולא רק מייל

אם תהיה פניה מכולנו שיש לנו כוח קניה וניידע אותם שבאם נחשוש שהלקים משומשים נקנה במקומות אחרים, אז אולי הם עכצמם ידרשו מהחברות לעטוף את הלקים בסגר בטחון. גם אני זוכרת שהלקים של רבלון היו מגיעים עם ניילון סגר על הבקבוק. ביחד אנחנו כוח!

danra

New member
הלקים מיובאים ברובם

רבלון, אסי, אופי, קולור קלאב וכו'... ליבואן כאן אין נגיעה לעניינים האלה. לכן זה לא ממש משנה אם "נדרוש" ניילון עוטף כזה.

PeachGirl

New member
מחזקת!

בנוסף- למה אני צריכה לקנות מוצר משומש? ד"א אם את בטעות פותחת לק כדי לראות שהוא תקין(צבע, מברשת וכו') הן ישר עטות עלייך "אסור לנסות לקיםםםם"

מייל תלונה זה בהחלט מצוין

יש להם שירות לקוחות נהדר ורציני ואני בטוחה שיתייחסו אלייך ברצינות. ממש דוחה לחשוב שהיא לקחה , מרחה והחזירה. איכס.

bottlegennie

New member
זה מזעזע!

אפילו שבאופן אישי אין לי בעיה עם זה... אני תמיד קונה לקים בצבעים שדיילות לא מתעניינות בהן בד"כ...

למעלה