מודיעין אזרחי

just4fun

New member
מודיעין אזרחי

בשילוב עם תפקידי אבטחה במשרד הבטחון? מישהו שמע על זה? מישהו התנסה? מכיר?

ZVI1011

New member
מודיעין אזרחי

בוקר טוב במסגרת ההפרטה והקיצוצים בשנים האחרונות משרדי ממשלה רבים מעבירים חוזי שמירה / הבטחה לקבלנים פרטיים מדובר על אתרים כמו מעברי גבול נמלים מחסומים קו תפר מישרדי ממשלה תחנות מרכזיות וכו יתכן שמספרים לך סיפורים כדי להלהיב אותך כאשר בעצם אתה סך הכל הולך לישמור על" אתר כמו כל אתר " ואין לך שום סמכות מיוחדת לשימוש בנשק או כוח וגם במקרה של ארוע אתה לו נחשב עובד ציבור תבקש שיראו לך דוגמה של התעודה שתקבל בסוף ההכשרה תעודת מאבטח יש לכולנו זהירות שלו יספרו לך סיפורים לעומת זאת רשות שדות התעופה למשל כן נחשבים עובדי מדינה ולהם יש תעודת שוטר אפורה אמנם אבל עדין תעודה יום טוב

EmGee

New member
בזמנו הלכתי למיונים אצלהם

לתפקיד של מאבטח בלשכת שר הבטחון. אם אנחנו מדברים על אותו תפקיד, אז מדובר בתפקיד עם התחייבות לשנה ומעבר קורס של 3 שבועות בשכר מלא. בנוסף אתה מקבל תעודה של עובד משרד הבטחון, מה שמקל על החיים שלך לא מעט, ואתה מקבל יחס טוב כמו כל עובד מדינה, ומשרד הבטחון בפרט. השכר הוא בסביבות ה30 שקל לשעה עד כמה שזכור לי. כדי להתקבל לשם צריך לעבור הרבה שלבים, ואחד מהם הוא תחקיר בטחוני ברמת סיווג 6. אני אישית לא התקבלתי בגלל כתם שהיה לי בעבר הצבאי.

למעלה