מודיעין - הודעה לאורית

עמיקםרז

New member
לשחר

שחר יקירי, אני מתנצל על העיכוב בתגובתי, פשוט רק עכשיו הבחנתי בהודעה שלך. אכן בביטוי "צעירים קצרי רוח" התכוונתי גם אליך, אבל בהחלט לא רק אליך. קודם כל באשר אליך: נכון שאתה מין כזה ד"ר ג'ייקל ומיסטר הייד: מצד אחד שופע תבונה מדהימה, בגרות בלתי רגילה יחסית לגילך (המשוער
), הסתכלות רבת-מימדית על החיים - ובקיצור אתה נכס לפורום זה, כפי שאני מניח שאתה נכס לכל סובביך. מאידך גיסא, נכון שאתה לעיתים גם בוטה, ולטעמי לפעמים אפילו מגזים במידת-מה. אבל בעיסקת חבילה כוללת - אני מקבל אותך כמו שאתה, כי בשביל לזכות בדבש, לפעמים שווה "לחטוף" גם מהעוקץ (ואני ממש לא מתכוון ב"עוקץ" לביקורת שלך עליי). באשר אליי: גם בהיותי מנהל הפורום, אינני רואה עצמי כמחנך ראשי של המשתתפים. מי שכתבה בצורה בלתי נאותה לווילי חטפה מייד (עוד לפני שאני ראיתי את הדברים) מספר תגובות שנזפו בה, וגם הבינה שהיא שגתה, והתנצלה. בדרך כלל, בכל פורום שאני משתתף בו (ולא רק באינטרנט) אני משתדל לא לחזור על דברי אחרים, אם אין לי משהו נוסף לתרום. אינני חושב שהיה טעם שגם אני אחזור על ההסתייגות מהדברים שהיא כתבה. אינני מייחס לדבריי חשיבות רבה יותר מאשר לדברים של כל אחד מהמשתתפים האחרים בפורום,ולכן לא הגבתי. על כל פנים אני מקבל את דברי הביקורת שלך באהבה, ואתה מוזמן להשמיע דברי ביקורת בכל פעם שתמצא למכון. שיהיה שבוע טוב לכולנו, עמיקם

למעלה