מודיעין זה פה
- שאלות ומענה

שאלה

(חצישלישרבע - שרשור השאלות טבע במעמקי העמוד, אני מקווה שלא אכפת לך שפתחתי אחד חדש) טוב, אז נמצאה הדירה ונחתם החוזה ובנתיים הכל בסדר. עכשיו אני רק צריך לבחור את אחד האביזרים החשובים בדירה, רהיט שאני אבלה עליו בערך רבע מהיום שלי - מיטה. האמת שיותר נכון להגיד מזרן, כי בחירת המיטה נובעת בעיקר משיקולים אסתטים בעוד בחירת המזרן נובעת יותר משיקולים אורתופדים. כמה שניסיתי לא הצלחתי להבין מכל הקטלוגים שראיתי מה ההבדל בין מזרן למזרן. אין לי שום מושג מה ההבדל בין מזרן שעולה 500 ש"ח למזרן שעולה 4500. מישהו יותר מה פחות או יותר נדרש ממזרן שלא ישבור לי חוליה אחרת כל לילה? אולי איזה לינק לאתר שיש בו הסבר על תכונות המזרונים או אפילו סתם המלצה על סוג מזרן \ חברת מזרונים שנחשב\ת לאיכותי\ת ?

קישקוש

New member
המלצה..

כמישהי שמבינה קצת בנושא, ההמלצה היא תמיד לקחת את המזרון שהכי נוח לך לישון עליו, ושאתה לא מתעורר בבוקר עם כאבי גב/צוואר/גפיים/ראש. אז נכון, קשה לדעת לפני שישנים, אבל אני בטוחה שישנת כבר על מיטה בחייך, ואתה יודע בערך מה דרגת קושי המזרן שאתה אוהב (בתחום של רך עד קשה) וכל מה שנשאר לך לעשות זה לנסות את המזרן בחנות, ואם ניתן- לבקש לקחת אותו לחודש נסיון (יש הרבה חברות שנותנות את השירות הזה). ההורים שלי קנו מזרן חדש לאחרונה, עלה להם גרושים ולמרות זאת הוא נהדר בשבילם. בהצלחה!

לגור או לא: שכונת התקווה?

אני חייבת לעבור דירה האופציה הכי זולה זה שכונת התקווה בבקשה ספרו לי מה דעתכם זה חשוב מאוד תודה

JaneLame

New member
לא, לא.

תחשבי: יש סיבה שזה כ"כ זול יחסית. אם את רוצה משהו בדרום העיר שלא עולה הרבה תנסי בפלורנטין אפילו. שכונת התקווה זה אזור גרוע מאוד.

הנה תרומתי הצנועה

מראש אני אומר, טרם התנסיתי בתהליך רכישת מזרן באופן אישי. מי שכן התנסה בכך הוא אייל, משתתף אחר בפורום.(ראה הקישור בטאגליינסס לשאלה - מיטה וחצי או מיטה זוגית). מה שכן, ערכתי חיפוש, ומצאתי, בין היתר, את המאמר הזה, וגם את זה. יש עוד הרבה (גוגל + choosing mattress), ובנוסף, אם תחפש בעברית בגוגל "בחירת מזרן", תמצא מיני-שרשור באתר דוקטורס, בו יש גם התייחסות לסוגי מזרנים שונים. מה שחוזר על עצמו בכל המקומות הללו הוא שחשוב לבדוק את ההתאמה של המזרן באופן אישי (ואם אתם שניים - לוודא שזה טוב עבור שניכם - יש מזרנים שניתן להתאים אותם באופן שונה לצידי המיטה השונים.). בהצלחה!

תודה לשתיכן

המאמר הראשון באמת אחלה, עזר לי להבין את ההבדל בין קצף לקפיצים. עכשיו רק נשאר לעשות סבב שינה בחנויות ולראות מה הכי נוח. אגב - עוד משהו שחוזר בכל המאמרים הוא שבני אדם מבלים שליש מחייהם בשינה... אני היחיד שאין לו מספיק זמן בשביל זה?

למעלה