מודיעין שלום ...

טיול באזור צפת

ביום ראשון הבא אנחנו
בכנען ספא המלון ממוקם ליד צפת אשמח לקבל רעיונות לפעילויות/טיולים/אטרקציות באזור (כשאני אומרת באזור הכוונה לנסיעה של שעה פלוס מינוס מצפת) יש פסטיבלים בחול המועד סוכות? פאבים/בארים לשעות הערב? כל רעיון יתקבל בברכה

Mr GK

New member
מסיבת אוזניות

שלום לכולם. מישהו יכול להמליץ על חברות / ליינים הכוללות מסיבות עם אוזניות?
אני מכיר רק חברה אחת בארץ שעוסקת בנושא (אינני מציין את שמה בכוונה, למען יחששו שמדובר בפרסומת סמויה), ואשמח לשמוע אם גולשי הפורום מכירים אמרגנים/חברות נוספים.
גיא.

אדם 08

New member
יום הולדת

אהלן, יש לי יום הולדת מחר בערב המוקדם. מחפש המלצות ליציאה בהרצליה/ת"א יציאה אחת לפאב יציאה אחרת לדאנס באר (שמעתי על המעוז ??) אגב, יש 1+1 על הבירות בדאבלין מחר ב18:00 ??

שירV10

New member
מחפשת אטרקציה למחר.. במהלך היום

אפשרי בצפון או אפילו עד לירושלים... תל אביב.... משהו מיוחד כי את הארץ מכירים היטב. אשמח ואודה לקבלת הצעות כאן.

באיזה תחום ?

הצעה שלי..... קחי רכבת , סעי לטייל בעכו....רגע לפני שמציפים אותה עשרות ........קני כרטיס במרכז המבקרים שכולל סיור בעיר המופלאה הזו . או טיול בתל אביב הכולל את מתחם התחנה בנווה צדק , שוק הכרמל, שוק בצלאל, שוק לוינסקי.......וקינוח בשפת הים. או ירושלים שלעולם אינה נגמרת........ובה כל פינה קסומה ומענינת ואם תדפדפי כאן תמצאי עוד שלל רעיונות והצעות כגון: טיול בקיסריה במוזיאון רקנטי, אתנחתא במסעדת מועדון הגולף, והתפננות בחוף הים שם. טיול בזכרון וגם בחיפה . ברוכה הבאה אלינו ויום נעים

שירV10

New member
המון תדות.....והיכן היינו??

בפעמים האחרונות היינו בירושלים ובצפון, שאין שני לו. מאחר ואנחנו צפוניים מהגליל התחתון החלטנו לנצל את ה"טרם עומס" של החג והתמרכזנו לעיר הגדולה. פתחנו בלחפש חנייה[רכב גדול ובעיה בחניונים] אך הספקנו די הרבה: שוק ארבעת המינים בתל אביב ככר רבין גן העיר אחכ נסענו למתחם התחנה. הצלחתי להקל על הארנק.....[מתר לעשות פרסומת?] משם לשוק לוינסקי אחכ לשוק הכרמל שקצת מאכזב לנחלת בניימין-נחמד לא הצלחנו להגיע לנמל אך קינחנו במסעדה טובה[מותר לפרסם?] תודה על הרצון הטוב שלך.

|איזה יום כייף ארגנת ../images/Emo45.gif

למה התאכזבת מהכרמל? זה אחד השווקים הכי הכי.... איפוא אכלתם? תרגישי חופשי לספר לנו

../images/Emo12.gifמה זה "הערב המוקדם"?

מזל טוב ליום ההולדת
קח בחשבון שמחר ערב חג וכל הפאבים שהזכרת יפתחו מאוחר. תרים טלפון לכל המקומות שהזכרת ותברר...הכי טוב. איך היה הטיול שלכם לצפון?

אדם 08

New member
בסוף דחיתי

ליום חמישי, לת"א/הרצליה - לשעה "רגילה" (2200 ככה). יש הצעות למקומות טובים לשתות/לרקוד ל10 אנשים ככה? צריך להזמין מקומות מראש? אגב, הטיול לצפון היה מעולה תודה שזכרת

רעיון גאוני

על מנת שלא להפריע לשכנים עם רעש ובכל זאת להנות ממוסיקה. משכירים אוזניות ורוקדים. ראינו את ה"תופעה" ברחבה באמצע רחוב רוטשילד. ביד אחת מחזיקים משקה אוזניות על האוזניים והחיים יפים

מודיעין שלום ...../images/Emo140.gif

שאלות שרשרו לכאן ווקשה לא לפתוח הודעות חדשות מומלץ לדפדף במאמרים ובדפי הפורום לקבלת רעיונות והשראה.

tdo33

New member
מחפשת אטרקציות לגיל שנתיים באזור הצפון

קרית שמונה/ראש פינה האם יש הצעות....? תודה

GossipGirl2

New member
המלצות לטיולים:]

חג שמח! אני רוצה לנצל את חג סוכות לצאת לטייל קצת. הבעיה היא שאין לנו אוטו עם דלקן(בעבר היה,וזה כ"כ מפשט את החיים!),ואני חיילת והרבה כסף לנסיעות עד הצפון לא באות בחשבון. אז כיוון הנסיעה הוא מרכז-שרון. כל מה שמעניין-מבצרים,שמורות טבע,מעיינות. (אציין רק שבקיסריה,מבצר אנטיפטריס,חוף דר,זיכרון יעקב,עין שרונה-מעיין, יער חולדה והספארי היינו..) אשמח להכול:] שיהיה חג שמח
!

ווקשה ../images/Emo140.gif

נסי את פארק אלונה וגם בקישור שצרפתי אני בטוחה שתמצאי רעיונות חקשמייח

למעלה