מודל אפר"ת

מודל אפר"ת

מי מכיר מי יודע, מה המקור של זה? מחפש מאמרים בנושא. תודה ושנה טובה. מיקי

tlingit

New member
הי רוח מדבר ../images/Emo13.gif

מתארת לי שראית, אך מאחר שהנחות כאלה עשויות להיות שגויות (וגם מאחר שעשויים להיות מי שלא מכירים ולא יודעים במה מדובר) מודל אפר"ת עלה כאן בפורום כמה פעמים, אולי זה גם יכול להוסיף לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=90079203 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=104186897 לצערי לא ידוע לי מה המקור של המודל, אני מקווה שאחד/ת מחברי הפורום האחרים ת/ידע לענות על כך

ארוע יוביל לפרשנות יוביל לרגש ולתגובה

מאוד בעייתי. "הרגש" שהוא מכלול של תובנות נרכשות מארועים קודמים, לא משפיע על הפרשנות? תמהתני מאוד.. לכן ארוע יפעיל "רגש" (נסיון נרכש) ואז פרשנות..ואז אולי תגובה.. רופס משהו.....

tlingit

New member
שלום ../images/Emo13.gif שים ../images/Emo23.gif בבקשה:

מאחר שבזמן האחרון היו לנו כמה קשיים בנושא של דרכי התבטאות כאן בפורום אנחנו כעת מקפידים ביותר על שמירת כללי תפוז וכללי הפורום הזה
הודעתך מכילה רק מזלזול ואיתגור, אך לא תורמת לדיון. הפורום הזה נועד לדיונים בין אנשי מקצוע בעלי הכשרה בתחום מסויים ודיונים כאן מבוססים על תובנות ותפישות משותפות למקצוע האימון האישי אני מזמינה אותך להציג את עצמך, ולנהל את הדיון כאן באופן הראוי למקום ולנוכחים אחרת אפסיק כל התנהלות שאיננה ראויה או סבירה.

מה לא בסדר עם ההודעה שלי?

המלה רופס התיחסה לתפיסת העבודה המתקראת אפרת. שלטעמי איננה אוחזת במציאות. משום שאיננה מגלה הבנה לעצם הפעילות הכימית/פיזיולוגית הבסיסית במוח. מה היה מזלזל בהודעה? תמהתני.

tlingit

New member
../images/Emo203.gif

כמשתתף חדש ייתכן שעדיין אינך מכיר את ההתנהלות המקובלת בפורום שלנו
קבל את דברי כמשוב וכשיקוף שהדברים שכתבת מתקבלים כזילזול אצל הקורא יותר משהם נחווים כתוספת המשתלבת בדיון או מקדמת אותו וכפי שהסברתי לך, אנחנו עכשיו מקפידים יותר על אופן ההתנסחות בהודעות. גם בהודעתך זו יש איתגור והתנצחות (שוב, קבל זאת כשיקוף) יש דרכים מנומסות להביע ולנמק דעות שונות ואף התנגדות. שים
זו אזהרה שניה שלי. אני מזמינה אותך שוב להציג קצת את עצמך
ולעלעל בדפי הפורום הקודמים, כדי להתרשם ולהכיר מעט את הכותבים, את הנושאים המעסיקים אותנו ואת סגנון ההתנהלות המקובל בקהילה שלנו. אנא הקפד לקרא את כללי הפורום.

ק ר ן ס

New member
מודל אפרת

מיקי שלום, שלחתי לך מייל בנו'. מקווה שיעזור שבוע טוב קרן ס

תודה רבה, קיבלתי יחד עם זאת

אני מחפש את המקור .. האם ידוע לך השם בלועזית? מיקי

ק ר ן ס

New member
לא מכירה את שם המודל באנגלית אך...

מיקי היי, עוררת את הסקרנות שלי ... אשמח לדעת יותר על המודל אם יהיה לי מידע נוסף אשתף בשמחה לילה טוב קרן ס

למעלה