מודל בארסה- אלון מזרחי גם הצטרף

HBSFC1

New member
מודל בארסה- אלון מזרחי גם הצטרף

מודל ברצלונה בספרד- באר שבע בישראל צודר תאוצה. לאחר הצטרפותם של דני קושמרו, סילבן שלום, הדר גולדמן, יו"ר חוג אוהדי מכבי והפועל תל אביב, גם מלך השערים של כל הזמנים, אלון מזרחי, הצטרף ורכש יחידה אחת. בנוסף למזרחי, גם אהוד כחילה רכש לעצמו יחידה אחת. אתם מוזמנים גם לרכוש יחידה, ולהחליט בעצמכם מי יקח לידיו את עתיד הקבוצה שאתם כל כך אוהבים.

דארקו

New member
רק שימשיכו ככה.. לאט לאט וזה ייקנה

יותר יותר אנשים.. אני בכל מקרה גם יקנה בלי נדר!

Lior Sarosi

New member
אין מצב שזה יקנה...

רק לחשוב שצריך לגייס 10 אלף אנשים שכל אחד מהם ישים 1000 שקל הורס הכל בקושי ויש לבאר שבע 10 אלף אוהדים

דארקו

New member
קשה מאוד, אבל אני חושב שזה לא חלום

הזמן יעשה את שלו, ליאור אל תיהיה כל כך שלילי לך תדע מה יהיה.. חוץ מזה אוהדים שזה יעניין אותם ייקנו בלי בעיה לדעתי!

Lior Sarosi

New member
גם אותי זה מענין

אבל מאיפה אני ישיכ 1000 שקל אני אם אני יעבוד בחופש אני יקנה מניה/יחידה

דארקו

New member
בגלל זה יש הגבלה לאנשים מעל גיל 18

כי סביר להניח שילד בגיל שלך אין לו הרבה אמצעים כמו לאחד מעל גיל 18.. זה כל הקטע של הסעיף הזה.. אם היו נותנים לכל מיני צוציקים להתחייב ולהירשם, המצב שלהם היה על הפנים

HBSFC1

New member
בדיוק ליאור.. לא להרבה

ילדים בגיל שלנו יש כסף לזה, וכל העיקרון זה שאנשים רציניים יקנו ולא כל מיני ילדים כמו בפורום אוהדים למשל

דארקו

New member
לך תדע מה יהיה.. אולי יצליחו

להביא איזה 4000-3000 ואת השאר יצליחו מתרומות וזה... לא לשלול כלום.. שמע רק המאמץ והרצון שלהם שווה הכל. אתה יודע כמה פורומים של מועדני כדורגל בארץ החמיאו למהלך? לפחות 6-7 קבוצות אמרו כל הכבוד למהלך של חוג האוהדים, חוץ מאוהדי ביתר הזונות שרק ידעו לצחוק על זה.. לך תדע אולי נצחק עליהם בחזרה?

כמה דברים

1. אנחנו מבקשים עכשיו "רק" 100 ש"ח , לא אלף ולא 600...100 !! 2. אם וכאשר נרכוש את הקבוצה החלטנו שנערים (עד 18 ) יקבלו מנוי לשנתיים ולא לשנה !! 3. אם נרכוש את הקבוצה ניקח 100 ש"ח בכל חודש במשך 9 חודשים, כשחושבים על זה זה סכום שגם נער יכול להרשות לעצמו להוסיף. 4. אם לא נרכוש? נחזיר את 100 הש"ח שלקחנו.

דארקו

New member
דודו שאלה קטנה..

אם משלמים בהתחלה 100.. והיתרה יוצאת 900 שקלים.. הכי הגיוני שהתשלום יהיה חייב במתן כרטיס אשראי מצד הרוכש לא? כי איך תוכלו לגבות את ה-900 הנותרים אלמלא כרטיס אשראי?

RED OR DEAD BS

New member
זה לא מס

לא מחייבים אף אחד לשלם, הרי מי ששילם את 100 השקל הראשונים מן הסתם תומך ברעיון ורוצה בשינוי.

דארקו

New member
אבל

זה שאדם שילם לך עשירית מהסכום, לא מבטיח לך בגרוש שהוא ישלם ובזמן את היתרה. כשילכו למו"מ, יצטרכו גם כסף בזמן מסוים, ואם לא ישלמו עד אותו זמן, זה יביא לסחבת ועוד בעיות שרק יתרחבו.

למעלה