סליחה שלקח לי זמן רב להגיב לך,מקווה שתקראי את תגובתי בכל זאת
מה מניע נשים שמנות שבאופן מובהג נמצאות במצב תמידי של אי נוחות לשכנע את עצמן שטוב להן - הן רוצות להרגיש טוב, לא להיות באי נוחות ולשים את נושא המשקל במרכז חייהן אלא פשוט לחיות בכיף עם עצמן.
מה מניע אנשים קשי יום שמטופלים ב2 ילדים שהרסו להם את החיים חשבון הבנק והזוגיות להביא עוד ילד ולספר לכל העולם איזה אושר זה וכמה החיים שלהם נפלאים - אין קשר בין זה לדיון אבל אני מניחה שלפי תפיסת חייהם ילדים יותר חשובים מכסף, אני למשל מעדיפה להביא מעט ילדים עם איכות חיים גבוהה(מותרות- בגבול הטעם הטוב), יש משפחות שמעדיפות להביא כמה שיותר ילדים ולהסתדר עם מה שיש, זה לא ענייני כל עוד הם לא יצפו לחיות על חשבון המדינה.
מה מניע אנשים לבזבז את כל מרצם כוחם וזמנם בשביל להתווכח עם מישהו שהם לא מכירים ובחיים לא ראו בפורום באינטרנט- תגידי לי את. בדר"כ אנשים נמצאים בפורום בו עולים דיונים שמעניינים אותם, אותך כנראה לא מעניין העצמה פנימית של נשים שמנות, לי אישית לא ברור למה את בוחרת לתת קונטרה להווי של הפורום.
וקלות התמרון
אמרתי שבן זוגי נראה בצורה מסויימת,יכול להיות שהערתי דברים שמהם משתמע שאני נראית בצורה מסויימת
חוץ מזה לא נידבתי שום פרטים....ובאופן מפתיע(או לא) הלך המחשבה של כולכן היה זהה - אם כולם מסיקים את אותה המסקנה (אנשים שונים לא תיאמנו פה כלום נגדך, אני אישית לא מכירה בכלל את חברי הפורום אלא פשוט קוראת פה מדי פעם אז יכול להיות, סטטיסטית,שלא כולם טועים,שאת נעבירה טון מסויים.
הסקתן ישר שאני או דוגמנית על עם חיים מושלמים מפוארים ומעוררי קנאה שקמה כל בוקר ב10 לציוצי ציפורים
או אדם מסכן דחוי ואומלל המונע מקנאתו בחייכן הנפלאים..ממש כמו בסרט של ברגמן...- אני אישית הסקתי מסקנה שונה, שאת אישה רזה שיש לה בעיות רציניות עם משקל, לאו דווקא פיזית המשקל שלך אלא פשוט שנאה לאנשים שמנים, שלמשל אם היה לך קרוב משפחה עם עודף משקל את היית מהסוג שמעיר לו כל הזמן על המשקל.יש לי דוד כזה שהציק לי בילדותי על המשקל שלי, לא רק לי אלא גם לאח שלי, לבני דודים שלי. היום בגיל 25 אני מבינה שהוא פשוט ניסה להשליך עלינו את השנאה העצמית שלו, ולמען האמת אני מרחמת עליו, ועל אנשים שיורדים לחיי אנשים אחרים כי קשה להם עם עצמם.
כמובן שבמקום לחפש את התוכן והטעם בדברי,בחרתן ישר לחשוב מהתחת...או לא יודעת מאיפה,בין כה וכה שכל לא היה מעורב- למה צריך לחפש את התוכן? האם יש משהו עמוק מהפשט שכתוב שחור על לבן? כל הפואנטה בלכתוב הודעה בפורום היא פשוט להציג את העמדה שלך לגבי נושאים בצורה ברורה כך שאנשים אחרים יוכלו להגיב וכן הלאה.
רגע...היא העליבה אותי...היא בטח מכוערת עם רגשי נחיתות
רגע...יש לה חבר חתיך,נבלה...היא בטח שרמוטה...למה לי אין חבר חתיך
רגע...היא בטוח משקרת- לפעמים המידע הלא רלוונטי שאת נותנת פשוט יוצר תדמית.
רגע...אני אדם טוב ומחובתי להעמיד אנשים רעים במקומם
ושלל מהלכי מחשבה לא רלוונטים אבל צפויים לחלוטין,כשבעצם,תסלחי לי,אבל רוב דברי היו דברי טעם רלוונטים לדיון
אני מוצאת את זה מרתק
כל אחד והתחביבים שלו...
בקיצור, כן, את נותנת הרבה מידע לא רלוונטי על חייך, באופן קבוע רושמת הודעות נגד המטרה של הפורום שהיא להיות שמן ולא להתנצל או להג\רגיש רע עם זה, אז מן הסתם את מציירת דמות בראש של הקוראים.
זה פורום, אני לא מכירה אותך, לא רואה אותך, הדרך שלך להציג את עצמך היא דרך ההודעות שלך, ואם להיות כנה את מציגה דמות מכוערת פנימית, ככה הרבה רואים זאת.
אז את יכולה להגיד כולם טועים, ואת יכולה להתחיל לחשוב טיפה אל איך את רואה לצייר את עצמך בעיני אחרים, כמו שכולם עושים גם בחיים האמיתיים.