מודל התעללות חדש

*יערית

New member
מודל התעללות חדש../images/Emo70.gif

לכל אחד...יש את הקיטור שלו/ה
בבקשה שלי: "את מתעללת בבן שלי..איזו חוצפה יש לך, מצידך לזרוק את הילד לאן שאת רוצה ולא מתחשבת בצרכיו" כך נאמר לי היום בטלפון ע"י ה-
,וזאת כי הייתי טיפשה הרמתי אליו טלפון בשיא הלחץ בעבודה שלי לבקש ממנו להתקשר לבייבי סיטר שעומדת נבוכה וכואבת בצהרון של הילד שמסרב ללכת לג'ודו כי הוא רוצה לצפות ביוגיו{סידרה לילדים} מתקשרים אליי אחר הצהריים בלחץ ,הילד מכה וצורח לא מוכן לגשת לחוג...אין ברירה שמעתי אותו ,הוא לא היה מוכן לשוחח איתי..אז אמרתי לביבי סיטר שתוותר שתיקח אותם הביתה במקביל התקשרתי לאקס לעדכן אותו על המצב{בטיפשותי...אני תמיד חוזרת על אותה הטעות}והטלפון ממנו בחזרה אליי היה כפי שציינתי למעלה, אמרתי לו שיש מסגרות לילד שהוא צריך להבין שבגלל סידרה בטלויזיה אני לא מוכנה שיפספס{זה עולה לי הרבה...בטח כשזה לא יוצא מכיסו זה בסדר} ומה גם זה לא היה נכון לצאת כנגד המילה שלי...למרות שאני כבר אמרתי שלא ילך....בסה"כ היום זה חוג..מחר זה ביה"ס,אחר כך עבודה וכו'...מסגרת זו מיסגרת..והילד בחר בה מבחירה חופשית שלו! "אז תהייה אמא אחראית יותר ותקליטי לו את זה "{תגידו אני מתעסקת עם עוד ילד....אין לי מספיק אחריות על הראש...רק ההקלטה הזו חסרה לי} בקיצור...אני מתעללת בבן שלי.... אני החלטתי לשנות כיוון לגבי הגישה שלי לבן, אני נוטה לשוחח איתו יותר מידי,לתרץ את עצמי,להסביר את עצמי, כמעט ואין עונשים בבית...החל ממחר הוא בעונש בלי טלויזיה עד שאראה שיפור בהתנהגות שלו שנמשכת כבר כמה שבועות ואלוהים בטח יודע מה עובר על הבן שלי....{זה בטיפול תודה
} {איך הוא משנה את ההתנהגות שלו מר
מהרגע שאמרתי לו שאין ביקורים יותר אצלינו בבית..פתאום הוא מגלה שוב את פרצופו האמיתי....טוב לא מתרגזת מ'כפת לי מהשטויות שלו} תודה על ההקשבה.

rolan

New member
אוייייייי ה ../images/Emo128.gifים האלה

קודמכל
עכשיו אני מבינה את ה"אהיה בסדר...." לגבי ה
טוב מאוד, הוא צריך ללמוד, ואת מלמדת אותו יפה, את מקומו... עכשיו לגבי הנסיך הקטן לדעתי (והיא לא קובעת) את צריכה לשים גם לו גבולות זה קשה לאללה, מי כמוני יודעת... אבל אין לך ברירה - זה לטובתו ולטובתך... גבולות: אתה מתחיל חוג, ממשיך איתו עד סוף השנה, אין תירוצים לא שומע לבייביסיטר, לא אשמע גם אני את בקשותיך זה קשה אבל...
תמיד עוזר

רולן אני חושבת אחרת

בקשר לחוגים דעתי שונה,אני לא חושבת שילד שבחר חוג חייב להמשיך עד סוף השנה. גם אנחנו המבוגרים בוחרים ובחרנו חוג שנראה לנו כייפי ואחרי זמן מה החלטנו שזה לא בדיוק מה שרצינו. אני בעד שילדים ייתנסו בכמה שיותר חוגים,זאת דרך נהדרת לתת לילד באמת להכיר ולדעת במה הוא טוב,ולמה הוא מתאים ובעיקר לבחור כיוון. רק הנסיון ילמד אותו באמת מה הוא אוהב ורוצה בעתיד. לגבי הכסף,ברור שלא נרשום ילד לכל החוגים כדי שיפסיק אחרי חודש ,אבל בהחלט נסביר מראש שלחוג הולכים לפחות חודש ,עד גמר תשלום אחד,או שניים וכו".עם המדריך בחוג קובעים מראש תשלום חודשי בלבד כשמדובר בילד שעדיין לא בטוח אם הוא מעוניין להמשיך בחוג. יערית כמו שרולן אמרה ,הילד זקוק לגבולות והוא מבקש זאת בדרך הקשה שלו,במקרה של מטפלת שצריכה להתמודד אני חושבת שעשית נכון,כי מי שצריך להתמודד זאת את ,ולא המטפלת ,אבל בהחלט כשאת בסביבה שווה לשים גבולות ברורים ואם צריך מענישים,תזכרי שזה מה שהוא מבקש בשפה שלו.. והאקס.מתי נלמד שהוא צל של החיים? אני בטוחה שלמדת שממנו לא תבוא הישועה.....

rolan

New member
גמאני

אומרת אותו דבר... בוודאי שלא מחייבים אותו להמשיך בחוג, אלא לאחר שהתנסה... לא הייתי מובנת, מתנצלת...
אנחנו חושבות אותו דבר....

*יערית

New member
תודה על ההתייחסות שלכן../images/Emo24.gif

אכן לוקחת את הדברים לתשומת ליבי, אכן הסברתי לילד מדוע הוא קיבל את העונש ולאן העונש מתקשר{טלויזיה על חשבון חוג לכן אין טלויזיה עד אשר אראה שיפור} תשמעו הוא אוהב את החוג..לפני חודש חבר שלו עזב ומאז הבן שלי רוצה לעשות כמוהו..וזה עלי לא מקובל,אנחנו מסיבות שלנו הרבה פעמים החסרנו את נוכחותו מהחוג...אבל כשזה לא מוצדק אין סיבה! שוב תודה....ממשיכה בבישולים ששורפים לי את הידיים{הפילפל של המעוף הזה הרג אותי}

הפלפל הורג אותך?

מאמי ,יש מוכן......... אגב עד כמה שזכור לי את השחורה משניכם? אז איך את מתלוננת והוא נהנה מהחריף?

*יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo13.gif

אני אומנם בדם שחורה...אך לבנה לגמריי בטעם
{גפיל דפיש,קיינדלאך,וכל הבא ליד מהלבן
} הוא ....איך אפשר להתמודד מול רומני? הגזמת....הם יותר שחורים מהשחורים במאכלים! אחחחחחחח....זה עדיין שורף
יונה...

*יערית

New member
שום כלום../images/Emo10.gif

לא הגיע הפווווווו שלך לכאן... אז מרחתי אלווורה.....
רעיון אדיר! תודה נשמה
תגידו למה אנחנו לא שכנות

blonda3

New member
אני נגד עונשים../images/Emo163.gif

בטח שלא על כזה דבר...... לחוג הולכים כי רוצים, ולא כי אמא ואבא רוצים. אחת הבעיות היא שההורים חושבים שילדים חייבים ללכת לחוגים, כי אם לא-אז יהיה להם איזה חסך או חור בהשכלה.... והילדים? מה שמעניין אותם זה חברים, וטלויזיה ולשחק..... אני נגד להכריח ילדים ללכת לחוג, ואחד הדברים שבאמת מושכים ילדים לחוג זאת החברה והחברים שבחוג, אלא אם באמת יש משהו מאד אטרקטיבי בחוג.....או במדריך. זה ששילמנו כסף או התחייבנו לכל השנה-זאת הבעייה שלנו-הילד לא תמיד יודע ויכול להתחייב מראש לרצות להשאר בחוג כל השנה-מה לעשות שהוא רק ילד??? והוא לא אמור להענש בגל שהוא לא רוצה ללכת לחוג-כי אז ההליכה לחוג מבחינתו תהפך לעונש-ואז מה השגנו בעצם??? די מובן שאם חבר שלו עזב את החוג שגם הוא ירצה לעזוב. לדעתי כדאי לשוחח עם המדריך, לבדוק אם הוא יכול לדובב את הילד להמשיך לבוא, אולי לצ'פר אותו באיזו דרך בחוג, ואם הוא לא ירצה-אז לוותר וכן לדרוש את הכסף בחזרה, לפחות חלק או לבקש שזה יחשב על חשבון חוג אחר בשנה הבאה..סך הכל-זה כבר סוף השנה כמעט,ואם הוא החזיק מעמד עד עכשיו-זה די יפה. ולהבא-לחשוב היטב לפני שרושמים לחוג. זה לא חובה-זאת זכות.וילדים רבים פורשים באמצע השנה....

בחוג של פיצי

המורה לקרטה ביקש צקים לחצי שנה מראש,אמרתי שאני משלמת חודש בחודשו לפי הרצון של הקטנה,כי לא ידעתי מראש ולא מוכנה להתחייב לחצי שנה על חוג שלא ברור אם הקטנה תתמיד בו. בהתחלה הוא התעקש אבל אני קצת יותר,וכך סוכם...

blonda3

New member
../images/Emo45.gifיונתי

טוב שכך נהגת וטוב שהבאת את הדוגמא שלך לפה. נראה לי שגם הפיצי שלי תלך לחוג קאראטה... בנות גידלנו ורוממנו

נפלא בלונד

כמה יותר מוקדם יותר טוב. זה לא יאמן כמה ביטחון ,גמישות ,וריכוז יכול לעשות הקראטה. יש לה בקבוצה ילד בן 5,שהתחיל בתחילת השנה בגלל הפרעות ריכוז והיפריות...הילד הזה לא הקשיב ורק זז מצד לצד,השינוי הגדול ביותר חל אצלו,והוא יקבל תעודת הצטינות.

למעלה