מודל התעללות חדש../images/Emo70.gif
לכל אחד...יש את הקיטור שלו/ה
בבקשה שלי: "את מתעללת בבן שלי..איזו חוצפה יש לך, מצידך לזרוק את הילד לאן שאת רוצה ולא מתחשבת בצרכיו" כך נאמר לי היום בטלפון ע"י ה-
,וזאת כי הייתי טיפשה הרמתי אליו טלפון בשיא הלחץ בעבודה שלי לבקש ממנו להתקשר לבייבי סיטר שעומדת נבוכה וכואבת בצהרון של הילד שמסרב ללכת לג'ודו כי הוא רוצה לצפות ביוגיו{סידרה לילדים} מתקשרים אליי אחר הצהריים בלחץ ,הילד מכה וצורח לא מוכן לגשת לחוג...אין ברירה שמעתי אותו ,הוא לא היה מוכן לשוחח איתי..אז אמרתי לביבי סיטר שתוותר שתיקח אותם הביתה במקביל התקשרתי לאקס לעדכן אותו על המצב{בטיפשותי...אני תמיד חוזרת על אותה הטעות}והטלפון ממנו בחזרה אליי היה כפי שציינתי למעלה, אמרתי לו שיש מסגרות לילד שהוא צריך להבין שבגלל סידרה בטלויזיה אני לא מוכנה שיפספס{זה עולה לי הרבה...בטח כשזה לא יוצא מכיסו זה בסדר} ומה גם זה לא היה נכון לצאת כנגד המילה שלי...למרות שאני כבר אמרתי שלא ילך....בסה"כ היום זה חוג..מחר זה ביה"ס,אחר כך עבודה וכו'...מסגרת זו מיסגרת..והילד בחר בה מבחירה חופשית שלו! "אז תהייה אמא אחראית יותר ותקליטי לו את זה "{תגידו אני מתעסקת עם עוד ילד....אין לי מספיק אחריות על הראש...רק ההקלטה הזו חסרה לי} בקיצור...אני מתעללת בבן שלי.... אני החלטתי לשנות כיוון לגבי הגישה שלי לבן, אני נוטה לשוחח איתו יותר מידי,לתרץ את עצמי,להסביר את עצמי, כמעט ואין עונשים בבית...החל ממחר הוא בעונש בלי טלויזיה עד שאראה שיפור בהתנהגות שלו שנמשכת כבר כמה שבועות ואלוהים בטח יודע מה עובר על הבן שלי....{זה בטיפול תודה
} {איך הוא משנה את ההתנהגות שלו מר
מהרגע שאמרתי לו שאין ביקורים יותר אצלינו בבית..פתאום הוא מגלה שוב את פרצופו האמיתי....טוב לא מתרגזת מ'כפת לי מהשטויות שלו} תודה על ההקשבה.
לכל אחד...יש את הקיטור שלו/ה