מודל חדש-ישן

Starwindov

New member
מודל חדש-ישן

משהו שהתחלתי לעבוד עליו מזמן, ולאחרונה הוספתי זרועות ופלג גוף תחתון. אשמח לקבל תגובות\עיצות..

Tricksy Hobit

New member
בגדול...

הרבה בעיות פרופורציה , שרירים לא נכונים ובכלל האנטומיה הכללית שגויה בעיניי . תעבור אל ספר אנטומיה , וזה שתרפרף בו סתם כך זה לא יעזור ממש אתה צריך להבין נכון את המיקום שלו ומה הוא מניע או למה הוא שייך . זה עניין או תהליך שלוקח זמן... אני מת אל זיברש אבל בלי ידע בסיסי באנטמיה ישר לקפוץ למים נשמע לי לא פשוט ועוד למדל גוף שרירי , למרות שרק ככה לומדים ... המלצה שלי תתחיל בציור בסקיצות פשוטות לראות אם אתה מצייר נכון אנטומיה ורק אז תעבור לתלת

אני לא בטוח שהוא ניסה להוציא משהו

עם פרופורציות נכונות. וזה לא משהו שחייבים לעשות אותו. ויש הרבה דוגמאות לדמויות כאלה. מה שכן אני מסכים עם אלדרין. יש הרגשה של מודל בלי גימור, וזאת אחת מהמגרעות של זיבראש, היא נותנת לך את ההרגשה שאפשר קצת לחפף בקצוות. מה שיוצר הרגשה שהכל חלק מדי או מטושטש מדי. הייתי מנסה ליצור גימורים חדים יותר בכל הגוף.

Starwindov

New member
אתה צודק ב100 אחוז. תודה רבה!

אני רק מתחיל ללמוד את התוכנה, ובכללי רק נכנס לתלת-מיימד. שמתי לב לנוזא של הטשטוש עליו אתה מדבר. מבטיח להשתפר עד המודל הבא :)

Starwindov

New member
אכן כן..

העבודה נעשתה ללא שום רפרנס, שזה טעות חמורה שלי. קיבלתי תגובות דומות מעוד אנשים, ואני מסכים, מבנה השרירים לא ריאליסטי. אני לא מסכים איתך בנוגע ללהתחיל מסקיצות. אין שום סיבה שאני לא אלמד אנטומיה תוך כדיי שיפור יכולות בסביבה של מידול. תודה על התגובה.

dj brick city

New member
המודל נראה כמו פסל

הייתי נותן לו ידיים יותר ראליסטיות אבל בכללי ממש מודל מגניב אני אהבתי

eldarinn

New member
הבנייה עשוייה בצורה פיסולית

כלומר יותר שקעים, מגרעות וגבעות להבדיל ממודל ריאליסטי. ניכר בעיקר באיזור הידיים.גם הידיים קצת מחוץ לפרופורציה ומבחינה ארגונומית אני חושב שהראש בולט מדי קדימה ועם צוואר דק מדי (חמצן למח יש מאין?
)

Starwindov

New member
נכון מאד לגבי הצוואר.

אני מתפלא איך לא שמתי לזה לב לפני זה! לגבי צורת הבנייה- נכון מאד. בידיים זה בולט ביותר כי קודם כל לא בניתי נכון את המודל ברזולוציה נמוכה של פוליגונים, וזה ייצר לי בעיות בהמשך (נו טוב, גם למדתי מזה משהו) בבניית אצבעות ופרטים קטנים באיזור. תודה על הביקורת!

למעלה