מודל חדש

radm

New member
התנועה נראית נחמדה(צריך כמובן לראות

אותה זורמת,אבל כפות הרגליים קצת מפריעות לי,הו קטנות ודקיקות ביחס לגוף ולא נראה לי שיכולות לאפשר לו נחיתה רכה,אבל אולי זו הדמות שלך וקפיצה אצלה היא לא משהו טריוויאלי באשר לאשה לא יודעת מה מטרתך,אנטומיה? איפיון,רוצה שתשאר בסיסית?

kadmon

New member
תודה radm

לילד עשיתי אנימציה ואני יעלה בקרוב לינק בקשר לאשה, כן אני מנסה לעשות דמות ריאליסטית בקרוב אני יוסיף טקסטורות ובהמשך גוף

radm

New member
לא פשוט לבנות אנטומיה משכנעת

עכשיו אנחנו כמה כאן בעניין ואפשר להעזר הרבה ,נראה לי.מתגובתך לי(תודה ואתה צודק,בינתיים עבדתי ואעלה מאוחר יותר עוד נסיון),נראה לי שאתה מתבונן ומנתח,וגם נראה שאינך עובד עם reference(אני התחלתי לעבוד עם כמה בו זמנית וגם כשאני תופה בטלוויזיה אני בוחנת את מבני הראשים ואיך נראים מזוויות שונות),אז אם יש לך reference תעלה וההתייחסות תהיה נקודתית בינתיים- האף נראה תלוש צריך להיות מחובר יותר לצידי הפנים ולחלק המוביל לשפה(איך קוראים לחלקי הפנים הללו?),העיניים -טיפול פרטני יותר במבנה העפעף,בחלק שמעליו.העינים מתפרשות לצדדים ולא מוגנות ע"י המבנה הסוגר בין עצמות הלחיים למצח (מצידי העין) וממוקמות גבוה מידי, לא בטוחה אבל נראה לי שהעפעף העליון צריך להקביל לשקע בין האף למצח(לא בטוחה,אבדוק) זהו לבינתיים

kadmon

New member
אכן לא השתמשתי ב reference

וכנראה שכאן שורש הבעיה אני בהחלט רוצה לחקור לעומק את מבנה הפנים ואנטומיה בכלל אבל לצד זה אני גם עובד על דמויות קרטוניות (cartoon) יותר כרגע אני בעבודה אבל בערב אני יעלה לינק לאנימציה של דמות קרטונית שעשיתי. בעצם מחר. דרך אגב את ממדלת ב polymodeling או nurbs ?

radm

New member
subdevision,נעה בין edit mesh

ל edit poly,nurbs במקס לא זז לי אז בכלל לא ניסיתי,אבל התחלתי עםsurface tools שאני גם אוהבת.הגלריה שיזם אלדרין היא רעיון מצויין ותאפשר לנו לעקוב אחרי עבודות בהתהוות,נוסף לאנימציה תוכל לפרט אם יש סיפור מסגרת,זה תרגיל?או בכלל על המוטיבציה ל

kadmon

New member
הדברים שאני עובד עליהם כרגע הם

תרגילים עצמיים במטרה להתקדם ב character animation ובכלל התפתחות ב 3D . יכול להיות שאת דמות הילד אני אפתח לאנימציה עם רעיון קצר אבל לא ממש תסריט, הדרייב כרגע הוא בעצם להכין תיק עבודות של תלת ממד שכן להרים פרוייקט של אנימציית תלת מימד עם עלילה, אפילו לסרט קצר זה דבר שמצריך זמן ומקורות מימון שבארץ לא נפוצים במיוחד וגם אם קיימים לא ששים להשקיע בפרוייקטים מהסוג הזה (מנסיון).גם באנימציית - דו-מימד לא משקיעים במיוחד בארץ(שימו לב לכל הסדרות הקנויות מחו"ל ואף יצירה מקורית בעלת ערך בטלוויזיה, אולי חוץ מהדברים של אייל בי) ולכן...ולכן עיניי מופנות החוצה לחו"ל.(לשאלתך על המוטיבציה)

eldarinn

New member
מסכים עם RADM

לגבי המודל של הפנים - עושה רושם שהוא התחלה טובה אבל האף בהחלט קצת "תלוש". אהבתי את הילד בסיקוונס התמונות

preacher

New member
מודל יפה - אבל!

יש בעיה באזור הגבות - החיבור של גביני העיניים לרקות חד מדי, צריך "לטשטש" את האזור כמו בתמונה. כמו כן השפתיים רחבות מדי. מצטרף ליתר - תעבוד עם רפרנס, אפילו רפרנס שציירת בעצמך, ככה שתוכל לראות את הפרופורציות של האף למשל לפני שאתה מתחיל למדל.

למעלה